Edirne tava ciğerine zam şoku! Tavan fiyatına yüzde 33 zam yaparak...

Edirne tava ciğerine şok zam uygulandı. Edirneyle nam salmış tava ciğerinin tavan fiyatına yüzde 33 zam yapıldığı açıklandı.

Seveninin çok olduğu lezzetiyle adından sıkça söz ettiren Edirne tava ciğeri son zamanlarda zam konularıyla gündeme geliyordu. Bir yeni zamla daha adından söz ettiren tava ciğeri, bağımlılarını üzecek haberle geldi. Tava ciğerinin tavan fiyatına yüzde 33 zam geldiği açıklandı.

Edirne tava ciğeri nasıl yapılır? En kolay tava ciğeri yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREdirne tava ciğeri nasıl yapılır? En kolay tava ciğeri yapmanın püf noktaları

Edirne tava ciğeri

Edirne tava ciğeri

140 İLA 160 LİRA ARASINDA FİYATI DEĞİŞİYOR

Damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan ve adından her yerde sıkça söz ettiren Edirne tava ciğeri bu defa ağızların tadını kaçırdı. Geçtiğimiz aylarda ''Vatandaşımızın yanında olmalıyız'' diyerek tava ciğerini 120'nin altında satılmayan tava cigeri Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğinin aldığı karara göre, ciğerin porsiyon fiyatı 140 ile 160 lira arasında değişen fiyatlarda satılmaya başlandı.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0