Kosava'da 'Erdoğan Paşa' tatlısı satılmaya başlandı! Sosyal medyada o görüntüler gündem oldu

Kosova'nın Prizren şehrindeki bir lokantada çekilen bir tatlı sosyal medyada gündem oldu. "Erdoğan Paşa" olarak satışa çıkarılan tatlıların 'kemalpaşa tatlısı' olduğu yankı uyandırdı.

Kosova’nın Prizren şehrinde Kemalpaşa tatlısının 'Erdoğan Paşa' olarak satıldığı sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmaya başladı. Geniş yankı uyandıran bu görüntüler birçok kullanıcı tarafından paylaşılmaya başlandı.

Kemalpaşa tatlısının ismi nereden geliyor? İşte merak edilen Kemalpaşa tatlısı hikayesi...İLİŞKİLİ HABERKemalpaşa tatlısının ismi nereden geliyor? İşte merak edilen Kemalpaşa tatlısı hikayesi...

Erdoğan paşa tatlısı

Erdoğan paşa tatlısı

KOSAVADA ERDOĞAN TATLISI RÜZGARI

İnsicam Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Özel, Kosova'daki bir lokantanın tezgahını Twitter hesabından paylaşım yaptı. Açıklama olarak  "Prevala'da, Prizren'de böyle bir tatlı gördüm. Okuyamayan için yazayım: Erdoğan Paşa." yazdı.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0