Cem Özkök'ten tahinli ekmek tarifi! Un yok 4 malzemeyle tahinli ekmek nasıl yapılır?

Unsuz, sağlıklı ve lezzetli bir ekmek tarifi ile karşınızdayız. Tam bir sporcu yiyeceği olan tahinli ekmek, pratik ve kolay yapımıyla dikkat çekiyor. Özellikle 4 malzemenin birleşimi ile bir araya gelen tahinli ekmeği bir de "Cem Özkök"ün tarifi ile deneyin. Hadi gelin tahinli ekmek nasıl yapılır adım adım bakalım.

Una ihtiyaç duymadan bir ekmek yapmak mı istiyorsunuz? Bu tarif tam size göre! Oldukça kolay ve pratik olan tahinli ekmek tarifi, 4 malzemenin bir araya gelmesi ile oluşuyor. Malzemeyi birbirine bağlayacak ana madde olan tahin; tıpkı un gibi bağlama görevi görüyor. Yapılışının kolaylığı kadar görünüşü ile de iştah kabartan tahinli ekmek, üzerinin susamla süslenmesi ile daha cezbedici hale geliyor. Böylesine lezzetli olan tahinli ekmek tarifini bugün sizlere hepimizin sosyal medyadan tanıdığı Cem Özkök tarifi ile vereceğiz. Hadi gelin "Tahinli ekmek nasıl yapılır" birlikte adım adım görelim!

Patlıcanlı ne yemek yapabilirim? Tahinli patlıcan salata tarifi! Parmak ısırtan patlıcan yemeğiİLİŞKİLİ HABERPatlıcanlı ne yemek yapabilirim? Tahinli patlıcan salata tarifi! Parmak ısırtan patlıcan yemeği

tahinli cevizli ekmek tarifi

tahinli cevizli ekmek tarifi

TAHİNLİ EKMEK TARİFİ:

MALZEMELER

4 yumurta
1 su bardağı tahin
1 avuç ceviz
1 çay kaşığı karbonat, limon ve tuz
Susam (üzerine serpmek için isteğe bağlı)

Baklavalık yufkayla yapabileceğiniz pratik tatlı tarifi! Tahinli kuru baklava nasıl yapılır? İLİŞKİLİ HABERBaklavalık yufkayla yapabileceğiniz pratik tatlı tarifi! Tahinli kuru baklava nasıl yapılır?

Tahinli ekmek nasıl yapılır

Tahinli ekmek nasıl yapılır

YAPILIŞI

İlk olarak yumurtayı güzelce çırpın.

Ardından tahin, tuz ve karbonatı ekleyip karıştırın.

tahinli ekmek tarifi

tahinli ekmek tarifi

Son olarak da cevizleri ilave edin.

160 derece fırında, 25-30 dakika arasında pişirin.

Afiyet olsun...

Çocuklarda grip nasıl önlenir? Gribe ne iyi gelir? Çocuklarda grip belirtileri

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklarda grip nasıl önlenir? Gribe ne iyi gelir? Çocuklarda grip belirtileri
'İlham Perisi' Muğla'da bulundu: 2 bin 175 yıl sonra ortaya çıkarıldı

İLİŞKİLİ HABER

'İlham Perisi' Muğla'da bulundu: 2 bin 175 yıl sonra ortaya çıkarıldı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0