Vegan çikolata nedir? Vegan çikolata çeşitleri nelerdir?

Kremsi, lezzetli ve rafine içermeyen çikolatalar vegan tüketim yapanlar için vazgeçilmez oluyor. Her ne kadar sağlıklı beslenmek istesek de canımız çikolata çekebilir. Sizler için tadına doyum olmayacağınız vegan çikolata seçkileri hazırladık. Hadi gelin Vegan çikolata nedir? Vegan çikolata çeşitleri nelerdir? sorularına yakından bakalım.

Vegan ya da veganizm, bazı nedenlerden dolayı hayvan kökenli gıdaların tüketilmesini reddetmektedir. Bu aşamada hem sağlık hem de çevre farkındalığı için vegan beslenme tarzını benimseyenler bulunmaktadır. Bu aşamada özellikle vegan beslenen kişilerde görülen tatlı krizleri ise başa çıkılmaz bir hal almaktadır. Sizleri bu başa çıkılmaz durumdan kurtarmak için vegan çikolata seçkileri hazırladık. Bu seçkileri sunmadan önce size biraz "vegan çikolata nedir?" sorusunu açıklayalım.

  • 1. FINDIKLI ŞEKER İLAVESİZ VEGAN BİTTER ÇİKOLATA

Çikolata severler için vazgeçilmez bir ürün ortaya koyan "Elit" markası şeker ilavesiz fındıklı bitter çikolata ürünü ile vegan beslenenleri çikolata derdinden kurtarıyor. İçerisinde bulundurduğu  %70 kakao oranıyla sıkça tercih edilen çikolatanın fiyatı ise 348,00 TL sizde çikolata arayışı içerisindeyseniz Eti markasının bu şahane vegan lezzetini denemelisiniz

 

 

  • 2. AROHA ANTEP FISTIKLI BİTTER ÇİKOLATA

Çikolatamın içinde birazda Antep fıstığı istiyorum diyorsan Aroha vegan çikolata tam sana göre. Ağızda dağılan Antep fıstığıyla birleşen bitter %70 oranıyla damaklarınıza layık oluyor. Aroha markasına ait olan Antep fıstıklı çikolata 244,90 fiyat bandına sahip. 

 

  • 3. VEGAN SÜTLÜ KARAMELLİ ÇİKOLATA

Yulaf ve kaju sütünden elde edilen vegan karamelli enfes çikolata, sizler için şahane bir alternatif. Tatlı krizinizi bastıracak olan "Dolcida markasına ait olan vegan çikolatası 189 TL fiyat bandında. Sizde hem ağır olmasın hem fındıklı olsun diyorsanız bu lezzeti kaçırmamalısınız.

Afiyet olsun...

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0