Düzenli ev için dekorasyon önerileri

Evinizi ne kadar temizleyip,toparlasanız da düzeni sağlayamıyorsanız sizlere vereceğimiz 6 dekorasyon önerisine göz atabilirsiniz...

Küçük banyonuz yada çatal-bıçaklarınızı sığdıramadığınız bir çekmeceniz varsa kullanışlı dekorasyon fikirleri ile hem düzenli bir görünüm hem de çok fonksiyonlu oda haline getirebilirsiniz.

İşte sizler için hazırladığınız 6 dekorasyon önerisi;

1-

Her evin temel ihtiyaçlarından biri olan ütü masanızı koyacak yer bulamıyorsanız 2 adet çengelli askı yardımıyla duvara asabilirsiniz.

2-

Çok beğenerek aldığınız tencerelerinizi dolaba sığdıramıyorsanız alışveriş merkezlerinde bulabileceğiniz tava - tencere düzenleyicilerden alarak kolay erişilebilir bir şekilde sıralayabilirsiniz.

3-

Eldiven, çorap,atkı ve benzeri ufak eşyalarınızı dolabınızın içine monte edeceğiniz sepet ile düzenli bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

4-

Küçük banyonuz varsa alacağınız raflar ile eskisinden daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

5-

Aradığınız çırpıcıyı yada kepçeyi pratik bir şekilde bulabileceğiniz dolap düzenleyici mutfağınızı yaptırırken tasarım olarak çizdirebilirsiniz.

6- 

Banyoda dağınık duran temizlik malzemelerini gergi çubuk sayesinde lavabonuzun altına düzenli bir şekilde sıralayabilirsiniz.

 

Makarna sosu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Makarna sosu nasıl yapılır?
Deri koltuk nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Deri koltuk nasıl temizlenir?
Kış aylarına özel 5 makyaj malzemesi

İLİŞKİLİ HABER

Kış aylarına özel 5 makyaj malzemesi
Nefise Karatay yüzüğünden utandı

İLİŞKİLİ HABER

Nefise Karatay yüzüğünden utandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0