Kış bahçesi dekorasyonu nasıl yapılır?

Balkonunuzu ya da bahçenizi kış aylarına göre tasarlamanın tam zamanı! "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için kış bahçesi dekorasyonu nasıl yapılır araştırdık. İşte adım adım kış bahçesi dekorasyonu...

Balkon veya bahçenizde kullanacağınız bahçe dekorasyonunu yılın trendlerine uygun hale getirmek ister misiniz? İşte detaylar...

Üstü kapalı teraslar, cam balkonlu mekanlar veya kişisel bahçeler için tasarlanan kış bahçesi tarzlarını mükemmel kombinasyonlar hazırlayarak tasarımınızı yansıtabilirsiniz.

İşte o tasarımlara örnek olacak kış bahçesi dekorasyonları...

- Yaz aylarındaki yeşilliği kış aylarında da elde edebilmek için kış aylarına dayanıklı bitkiler yetiştirirseniz kış aylarında da aynı yeşilliği elde edebilirsiniz.

- İç dekorasyonu olarak kış bahçesi duvar kaplamalarında kullanılan saf taşlar, desenli kaplamalar ile görkemli bir görüntü veren şömine görüntüsü kullanabiliriz.

- Kış dekorları için şahane eşyalar bulunuyor. Genellikle loş ışık saçan bir lamba olabilir veya aplik, lambader, abajur gibi ürünler kullanılarak da ortamı hoş bir bahçe dekorasyonu olarak da değerlendirebilirsiniz.

- Bakır ürünler ise ayna ,vazo ,çerçeve gibi aksesuarlar da kış bahçesi dekorasyonuna farklılık katabilirsiniz.

Elmayı taze tutmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Elmayı taze tutmanın püf noktaları
Kavurganın bilinmeyen faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Kavurganın bilinmeyen faydaları

BİR YORUM YAPIN 0