Evinize ferahlık katacak sonbahar dekorasyonu fikirleri

Yağmurlar artık gündelik hayatımıza eşlik etmeye başladı. Rüzgarların esintisi ve yağmurların oluşturduğu karanlık atmosferin etkisini biraz olsun kırmak sizlerin elinde. Peki bunu gerçekleştirmek kolay mıdır? Dekorasyon temanıza ferahlık kavramını eklediğimizde, istediğimiz sonbahar dekorasyonunu da oluşturmamız mümkün olacaktır. Evinize ferahlık katacak sonbahar dekorasyon fikrini sizlerle buluşturuyoruz.

Sonbahar; hem nostalji demek hem de sosyal hayattan biraz olsun uzaklaşmak demek. Çünkü yağan yağmur ve sert esen rüzgarlar, tercihimizi genelde evlerimizden yana kullanmamıza neden olur. Ancak evlerin bu basık ve karanlık havalardan kurtulmasını da sağlamanız gerekir. Peki bunu nasıl sağlayabilirsiniz? Evlerinizi daha yaşanılır kılmak, yalın ve sakin bir hava sunmak için yapmanız gereken şey oldukça basit: Ferahlık kazanmanızı sağlayacak dekorasyon önerileri. Sizler için; ruh halinize iyi gelecek, evinizde ferahlık oluşturabileceğiniz dekorasyon önerilerini derledik. Basit ama uzun vadede etkileyici... Şimdi sırasıyla bu dekorasyon fikrine yakından bakalım:

EVİNİZE FERAHLIK KATACAK DEKORASYON FİKİRLERİ

pencere önü dekorasyonları

pencere önü dekorasyonları

- Sonbaharda maalesef ki güneşten olabildiğince çok yararlanamayız. Bunun için yapabileceğiniz şey; evlerinizi olabildiğince çok havalandırmak ve perdelerinizi açık tutmak.

ev dekorasyonu fikirleri

ev dekorasyonu fikirleri

- Evlerinizi ferah tutmanın bir diğer yolu da, gereksiz eşyaları ortadan kaldırmaktır. Evlerinizde temizliği sık tutarak, gereksiz eşyaları ortadan kaldırabilir ve daha aydınlık bir görünüm sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte; beyaz, sarı, krem gibi açık tonlar da koyuluğu kırmak için doğru seçenek olacaktır.

ev dekorasyon modelleri

ev dekorasyon modelleri

- Duvarlarınızdaki boşluğu kırıp canlı, estetik bir görünüm oluşturmak için, tablolardan yararlanabilirsiniz. Tablolardaki renk karışıklığı ve ton farklılıkları, ortamda canlılık sağlar.

ev dekorasyon canlı çiçek

ev dekorasyon canlı çiçek

- Bitkilerin her zaman evleri ferahlatan ve kokusuyla dinginleştiren bir yapısı vardır. Çiçek kullanmasanız dahi çiçeklerin kokusunu taşıyan mum vb. dekoratif ürünler de, aynı hissiyatı oluşturacaktır.

evi aydınlık göstermenin yolları

evi aydınlık göstermenin yolları

- Bir evi aydınlık gösteren ışıklardır. Ancak ışık, doğru kullanıldığı vakit amacına ulaşır. Bunun için beyaz ışık yerine sarı ışık tercih edin. Ve bunu tepeden değil duvardan yansıtın.

duvar boya renkleri

duvar boya renkleri

- Aydınlık yalnızca lamba vs. ürünlerle değil duvar renkleriyle de sağlanabilir. Ferahlık oluşturmak için duvarlarınızı daha açık renklerle değiştirmeniz mümkün.

dekorasyon önerileri

dekorasyon önerileri

- Son olarak, sonbaharı ve kışı yansıtan dekoratif parçalarla evinize hem şıklık hem de ferahlık, aydınlık katabilirsiniz.

Elektrik süpürgesinin bozulmaması için ne yapılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Elektrik süpürgesinin bozulmaması için ne yapılmalı?
Tokat'ta nerede kalınır? Tokat'ta gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Tokat'ta nerede kalınır? Tokat'ta gezilecek yerler...

BİR YORUM YAPIN 0