Doğru kaş rengi nasıl bulunur?

Kusursuz makyajın sırrı kaşlarda saklı. Sizler için doğru kaş rengi bulmanın üç farklı püf noktasını araştırdık. İşte doğru kaş rengi bulmanın yolları...

"Yasemin.com" ekibi olarak sizler için doğru kaş rengi bulmanın püf noktalarını araştırdık. İşte doğru kaş renginizi bulmak için 3 ipucu:

- RENKLERİ KARIŞTIRIN

Doğal bir görünüm için iki farklı doku ve iki farklı renk kullanın. Örneğin kaşlarınızı bir kaş farı ile doldurduktan sonra üzerine bir ton koyu kaş rimeli kullanarak görünümlerini belirginleştirin. Bunun için "Benefit Cosmetics Gimme Brow Volumizing Eyebrow" Gel'ini kullanabilirsiniz.

- BİR TON KOYU RENK SEÇİN

Saç renginiz ile eşit bir kaş rengi sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Bu yüzden kaşlarınızı bir ton koyu ya da bir ton açık farlar ile boyayabilirsiniz. Bunun için "Bobbi Brown Perfectly Defined Long Wear Brow" kalemini kullanabilirsiniz.

- ALT TONLARI KULLANIN

Doğru kaş rengi bulmanın en iyi yöntemi alt tonları kullanmaktan geçiyor. En doğal sonuç için hem saçınız hem de cildinizin alt tonlarıyla uyumlu bir renk tercih edin.

L'Oréal Paris Bonjour Nudista aydınlık veren renkli nemlendirici incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

L'Oréal Paris Bonjour Nudista aydınlık veren renkli nemlendirici incelemesi
Plaj çantasına ne koyulmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Plaj çantasına ne koyulmalı?
Ruj seçerken dikkat etmeniz gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Ruj seçerken dikkat etmeniz gerekenler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0