L'Oréal Paris Bonjour Nudista aydınlık veren renkli nemlendirici incelemesi

Fondöten kullanmadan yaz makyajı yapmak isteyenlere müjde! Loreal Paris kozmetik markası yaz ayalarına özel muhteşem bir renkli nemlendiriciye imza attı. İşte L'Oréal Paris'in yeni çıkardığı Bonjour Nudista aydınlık veren renkli nemlendiricinin ayrıntılı incelemesi...

Cildinize makyaj yaparken aynı zamanda da bakım da yapmak ister miydiniz? Hem doğal maddeler barındıran, hem de cilt tonunu eşitleyen, daha enerjik daha aydınlık bir görünüm veren renkli nemlendiriciler tam size göre. "Yasemin.com" ekibi olarak yaz aylarında kusursuz bir cilt makyajı yapmak isteyenler için Loreal Paris'in yaza özel çıkardığı yeni koleksiyonunun favori ürünü olan "Bonjour Nudista" renkli nemlendiricisini ayrıntılı bir şekilde inceledik.

İşte L'Oréal Paris Bonjour Nudista aydınlık veren renkli nemlendirici incelemesi:

İçerisinde kayısı yağı , yeşil çay özü ve antioksitan bulunan bu ürün, cildi beslerken aynı zamanda da cildin sağlıklı ve aydınlık görünmesini sağlıyor. 

Cilt tonunu eşitleyerek kusursuz bir cilt makyajı yapabilirsiniz. Ürünün en belirgin özelliği aydınlık ve ıslak bir bitişi olması. Kullananların birçoğu ürün hakkında ince yapılı olmasına rağmen gözenekleri ciltte bulunan sivilce izlerini kolayca gizlediği hakkında yorumlar yapmış.

Ürünün bir diğer özelliği ise doğal görünümlü olması. Açık, orta açık ve koyu olmak üzere 3 farklı tonu bulunan L’Oréal Paris Bonjour Nudista Renkli Nemlendiriciyi ister elinizle isterseniz de makyaj süngeri yardımıyla cildinize kolayca uygulayabilirsiniz. Eğer "makyaj yokmuş gibi" bir görünüm elde etmek istiyorsanız dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz. 

%92 oranında doğal içeriklerden oluşan bu vitamin kokteyli tadındaki renkli nemlendirici, yazın en vazgeçilmez ten ürünlerinden biri olmaya aday.

Ürünün fiyatı 34,90 TL olarak satışa sunuldu.

Avon vücut spreyleri incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Avon vücut spreyleri incelemesi
En iyi Türk komedi filmleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi Türk komedi filmleri
Rimmel London 3 in 1 Shimmering Bronzer incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Rimmel London 3 in 1 Shimmering Bronzer incelemesi
Doğru kaş rengi nasıl bulunur?

İLİŞKİLİ HABER

Doğru kaş rengi nasıl bulunur?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0