Fransız kadınlarının güzellik sırları

Her zaman bakımlı ve alımlı görünen Fransız kadınlarının güzellik sırrını sizler için listeledik. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Fransız kadınları moda dünyasına da her zaman ilham kaynağı olmuşlardır. Peki bu kadar güzel cilde ve saçlara sahip olmalarının sırrı nedir? Cevabı haberin detaylarında...

Bir döneme damgasını vurmuş ve tüm moda dünyasını alt üst eden Fransız kadınları birçok ünlü filmde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Görünüşte tek bir kırmızı rujla muhteşem görünen Fransız kadınları, güzel gözükmek için en kolay yollardan biridir. Fransız kadınlarının her zaman nasıl bu kadar alımlı ve bakımlı göründüklerini siz de merak ediyorsanız haberimizin detaylarına bir göz atabilirsiniz.

İŞTE FRANSIZ KADINLARININ GÜZELLİK SIRLARI...

- Fransız kadınlarının her zaman parlak ve sağlıklı görünen cildinin sırrı 7/24 nemli kremler kullanmaları. Sabah kalktıkları andan gece uyuyana kadar kullandıkları ürünlerin tamamı nem etkili.

- Fondöten kullanmayı sevmeyen Fransız kadınları pembe allık, kırmızı ruj ve kirpikleri uzatan maskaralar ile makyajını tamamlarlar. Cildin kusurlarını kapatmak yerine sağlıklı tutmaya özen gösterirler.

- Fransız kadınlarının cilt konusundaki en önemli sırrı ise Termal sular içeren yüz spreyleri. Bu sayede cildin yumuşak ve taze görünmesini sağlıyorlar.

- Fransız kadınlarının saçları her zaman parlak ve sağlıklı görünüyor. Bunun sırrı ise kurutma makinesi kullanmadan saçlarının kendiliğinden kurumasını beklemek ve her duşta saç diplerine masaj yapmaları.

Kaz ayağı kırışıkları için etkili yöntemler

İLİŞKİLİ HABER

Kaz ayağı kırışıkları için etkili yöntemler
Ev dekorasyonunda Neoklasik modası

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda Neoklasik modası
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0