Benzoxin ne işe yarar? Benzoxin krem nasıl kullanılır? Benzoxin krem fiyatı nedir?

Sadece eczanelerde satılan Benzoxin krem, akneli cilde sahip olanların adeta mucizevi ilacı. Hem deri altına hem de cildin yüzeyine etki eden Benzoxin jel hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Kısa sürede sivilceleri tedavi eden Benzoxin jelin etken maddesi Benzoil peroksit ve Klindamisin fosfat' tır. Bu yüzden aknelere sebep olan bakterilerin cilt üzerinde gelişimini engeller. Kullananların memnun kaldığı bu jel cildin dış yüzeyini hafif kurutucu ve soyucu özelliğiyle fazla yağ ve kirin ciltten kolayca temizlenmesini sağlıyor. Aynı zamanda siyah nokta, beyaz nokta ve akneli bölgelerin oluşumunu durdurur ve akne sayısını azaltır.  Uzman doktorların akne vulgaris tedavisinde reçete ettikleri Benzoxin krem sadece eczanelerde satılan 50 miligramlık tüplerde raflarda duruyor. Bu ilacın yardımcı maddeleri Poloksamer 188, gliserin, simetikon, karbomer 974P, sodyum lauril sülfat, disodyum EDTA, sodyum hidroksit ve saf sudur. Bu yüzden içerisinde bulunan maddelere alerjiniz varsa kesinlikle kullanmamalısınız. 

Etrexin Jel nedir? Etrexin Jel nasıl kullanılır? Etrexin Jel ne kadar?İLİŞKİLİ HABEREtrexin Jel nedir? Etrexin Jel nasıl kullanılır? Etrexin Jel ne kadar?

Benzoxin ne işe yarar?

Benzoxin ne işe yarar?

Tedavi süresince güneş ışınlarından ve yapay  UV ışınlarından uzak durulması gerektiği bilinen Benzoxin Topikal Jel, güneş yanıkları ve lekeler oluşabilir. Ağzınıza veya gözünüze temas ettirmeyin. Kullanılmaya başlandığı andan itibaren akneleri azaltan bu jel, renkli kıyafetlere ve çarşaflara teması halinde rengini açma ve saçlara teması halinde  beyazlatıcı etkisi vardır. Kullandıktan sonra dikkat etmelisiniz. 

  • 12 yaşın altındaki çocukların kullanmaması gereken Benzoxin Topikal Jel,  tam etkisini göstermesi 2-5 haftayı  bulabilir. Tedavi süresi 12 haftadan daha uzun sürmemelidir. 

Acnedur merhem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Acnedur merhem kullanım rehberiİLİŞKİLİ HABERAcnedur merhem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Acnedur merhem kullanım rehberi

Benzoxin ne işe yarar?

Benzoxin ne işe yarar?

BENZOXIN KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Eğer bunun dışında kullanacaksanız öncelikle bölgeyi temizleyip ılık su ile durulayın. Kuruladıktan sonra jeli, kutu içinden çıkan spatula ile ince bir tabaka halinde sivilceli bölgeye sürün. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulamanız yeterli olacaktır. 

BENZOXIN KREM NE KADAR?

Normal reçete ile eczanelerde satılan bu kremin fiyatı 190,02 ​TL ​'dir. 

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 292

Zeze 3 ay önce

Ergenligimde dahi sivilcem yoktu 3 aydır var ve çikolata kistinden kaynakliymis. 4 gündür kullanıyorum bende kuzenim dermatolog o yazdı banada. Hem kist için ilaç kullanıyorum hemde sivilceleri yüzeysel geçirsin diye bunu kullanıyorum. Bende yanma veya beyazlama olmadı aksine ilk kullamdigimda sabah o kocaman ağrılı sivilceler inmişti. Yeni sivilce çıkmıyor ve eskiler küçülüp kaybolmaya başladı umarım daha da iyi olur. Ayrıca yüzümde bir parlaklık oluştu.

Melissa 3 ay önce

Ben bu kremi kullandim yüzüm şisti çok kaşınıyor kaşıntıdan aglicam kılkırmızı oldu cildim

Toplam 1 beğeni

Benzoxin mağduru 3 ay önce

Bu kremi bana doktorum verdi ve iki ay kullan gel dedi ancak 4. Kullanımımda yüzümü yaktı aşırı derecede kızarıklaştırdı yüzüm çok pütür pütür durumda ne yapacağım bilmiyorum, doktorum tahriş olursa gel toparlarız demişti gideyim de toparlasın bari

Toplam 2 beğeni

Benzoxin mağduru 3 ay önce

Bana da doktorum verdi ve iki ay kullan gel dedi ancak 4. Kullanımımda yüzümü yaktı aşırı derecede kızarıklaştırdı yüzüm şu an pütür pütür durumda ne yapacağım bilmiyorum, doktorum tahriş ederse toparlarız demişti gideyim de toparlasın bari

Fatma 5 ay önce

Çok kotu bı krem asla tavsiye etmiyorum gece yatmadan sürmüştür yüzümü kıpkırmızı yaptı ve aşırı kaşınıyor ve kızarıklıkları geçmiyor keşke kullanmasaydim

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun