Acnedur merhem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Acnedur merhem kullanım rehberi

Sivilcelerinden şikayetçi olanların uzman önerisiyle mutlaka kullanılması gereken bir kremle sizleri tanıştırıyoruz. Sadece eczanelerde satılan Acnedur krem kısa sürede sivilcelerin yok olmasına olanak sağlıyor. Peki Acnedur merhem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? işte sorunun yanıtı:

Etken Maddesi Tetrasiklin hidroklorür olan Acnedur merhem, bakterilerin sebep olduğu cilt enfeksiyonlarına karşı etki gösteren bir antibiyotiktir. Sivilce ve diğer cilt enfeksiyonlarında uzman doktorların önerdiği bu merhem, antibiyotik ilaçlar grubunda yer alıyor. Oluşmuş (cerahatlı) veya yeni oluşmaya başlamış kırmızı-pembe kabarcıklarla belirgin sivilcelerin içine nüfuz eder ve iltihabı kurutur. Yüzde alın bölgesinde, yanaklar, alna veya  enseye yakın saç diplerinde, erkeklerde sakal bölgesinde, kalça bölgesi, sırt bölgesinde, omuzlarda ve genital bölgede görülen sivilcelerin giderilmesini sağlar. 

Tritone krem ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Tritone kremin kullanım rehberi!İLİŞKİLİ HABERTritone krem ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Tritone kremin kullanım rehberi!

  • Tedaviden iyi sonuç alabilmek için yüzünüzün temiz olmasına dikkat etmelisiniz. Kremi sürdükten sonra mümkün olduğunca güneşe çıkmayın. Tedavi sırasında tahrişe sebep olabilecek, sert sabunlar, sert şampuanlar, saç boyası gibi ürünler kullanmamalısınız.

Contractubex krem ne işe yarar? Contractubex krem nasıl kullanılır? Contractubex krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERContractubex krem ne işe yarar? Contractubex krem nasıl kullanılır? Contractubex krem fiyatı

ACNEDUR MERHEM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. İlacı uygulayacağız sivilceli bölgeyi yıkayıp, iyice kurulayınız. Kremi sivilceli cilt bölgesini tamamen kaplayacak şekilde ince bir tabaka halinde sürünüz ve hafif hareketlerle ovuşturarak cildinize yedirilmesini sağlayınız. Günde azami 2 veya 3 defa sürülebilir.

Bu ilacı yüzünüzdeki sivilceler için kullanıyorsanız, sabahleyin  ve akşamları yüzünüzü yıkadıktan sonra, iyice kurulayıp öyle sürünüz. 

ACNEDUR MERHEM FİYATI

20 gramlık tüplerde satılan Acnedur merhem fiyatı 48.01 ​TL'dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

Cemre 1 yıl önce

Güneş ışığında kullanıma uygun mu?

meryem 2 yıl önce

Ben gece vurdum yuzume yatimi yoksa yuzumu temizlememi gerekiyo??

Toplam 2 beğeni

eczane 1 yıl önce

İlaçların fiyatları değişti ve de insanlar satış var algılıyor bi hastayla problem yaşadım o sebep rakam yazmazsanız daha iyi olur .

Toplam 0 Beğeni

İnci 1 yıl önce

nasıl oldu uzunuz iyileştimi

Toplam 0 Beğeni

Kaan ercan 2 yıl önce

Yüzde nekadar kalmali

Toplam 1 beğeni

Hurat 2 yıl önce

Yüzde ne kadar kalmalı?

Toplam 4 beğeni

İnci 1 yıl önce

ilac nasıl sivilcelerize iyi geldimi

Toplam 0 Beğeni

fatma 2 yıl önce

Sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun