Canan Hoşgör'ün davasında yeni gelişme!

Oyuncu Canan Hoşgör, önceki gün kahvesine ilaç atıp 182 bin 76 dolarının çalındığı üzerine emniyete şikayette bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Canan Hoşgör, 25 Haziran 2018 tarihinde bankadaki 182 bin 76 dolarını çekerek arkadaşı Ayşe C.'nin evine gitti. Hoşgör, o gün arkadaşının evinde bayıltıldığını ve paralarının çalındığına dair savcılığa başvurdu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Ayşe C. ve üç kişi hakkında soruşturma başlattı. Olaylardan sonra kayıplara karışan Ayşe C.'ye ulaşamayan polis diğer kişileri gözaltına aldı. Emniyet sorgusunda gözaltına alınanlar arasında Ayşe C'nin şoförlüğünü yaptığı Barış E şu ifadelerde bulundu: "Bana 'Canan Alkan'ın aracında bulunan çanta içindeki evrakı, bu evrak ile değiştireceksin' dedi. Ben de 'Bu işi yapamam, denetimli serbestliğim var. Bu iş beni aşar. Ancak işi yapacak  birini tanıyorum' dedim. Mahalleden arkadaşım Ali E.'yi tavsiye ettim. Ayşe C., işi yapması durumunda Ali E.'ye 5 bin lira vereceğini söyledi"

Bunun üzerine Ali E.'nin kurye ile uyku hapının Ayşe C.'nin evine getirdiğini ve Canan Hoşgörün'ün içeceğine attıklarını belirten ifadeler vermeye devam eden Barış E. "Çekmeköy'deki evine çağırdı. Canan Hanım ile oraya gideceğini söyledi. 19.00 gibi eve gittim. Arka bahçede Canan Hanım'ı gördüm. Durgun, yüzü soluk, gözlerinin etrafı morarmış, çökmüş gibi bir halde gördüm Canan Hanım'ı. Halini sordum, kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Çocukları alıp AVM'ye bırakarak evime gittim. Sabah Ayşe Hanım aradı. 'O iş tamam eve gelebilir misin?' dedi. Hırsızlık olayına karışmadım" şeklinde konuştu. 

Ali E. ise sorguda Ayşe C.'nin Barış E. aracılığı ile kendisine ulaştığını ve bir çantanın çalınmasını istediğini ancak kendisinin böyle bir olayı kabul etmeyip Canan Hoşgör'ü arayarak olayı ihbar ettiğini meyan etti.

Mahkeme Ali E'nin ifadesinden sonra şoför Barış E.'yi tutukladı.

Canan Hoşgör: "Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar"

İLİŞKİLİ HABER

Canan Hoşgör: "Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar"
Bora Akkaş ve Seda Türkmen'in evliliğinde kriz çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Bora Akkaş ve Seda Türkmen'in evliliğinde kriz çıktı
Amine'den nişanlısı Mesut Özil'e destek!

İLİŞKİLİ HABER

Amine'den nişanlısı Mesut Özil'e destek!

BİR YORUM YAPIN 0