Ünlü oyuncu Cem Uçan hastaneye kaldırıldı! Cem Uçan'a ne oldu?

TRT1 ekranlarında yer alan Payitaht Abdülhamid'in başarılı oyuncusu Cem Uçan, dizisinin çekimleri sırasında attan düşerek hastaneye kaldırıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid setinde Ahmet Celalettin Paşa karakterini canlandıran Cem Uçan, attan düşerek feci şekilde yaralandı. Ata en iyi binen oyuncular arasında gösterilen Uçan'ın düz duran at aniden sıçrayınca yere düştüğü öğrenildi.

Apar topar hastaneye kaldırılan Uçan ameliyata alınacağını açıkladı. Geçirdiği kaza sonrası sağlık durumu merak konusu olan oyuncu hastane odasından paylaştığı fotoğrafın altına şu satırları yazdı: "Canlar biraz bilgi kirliliği olmuş galiba. Sabahtan bu yana hadiseyi duyup arayan arkadaşlarımdan bunu anlıyorum. Dün bir kaza geçirdim canlar. Maalesef attan düşerek kolumu ve belimdeki küçük bir kemiği kırdım. Şu anda durumum çok iyi. Hastanedeyim, salı günü ameliyat olacağım. İyi olacak her şey Allah'ın izni ile... Bu süreçte bir an olsun yanımdan ayrılmayan, gerekli müdahalelerin anında yapılmasını sağlayan yapımcımız Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici, Es Film'in uygulayıcı yapımcısı Selda Hanım ve ekibine çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin kızçelerim. Tüm oyuncu dostlarıma ve kamera arkası ekibimize hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. İyiyim ve daha iyi olacağım."

cem uçan

cem uçan

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 53

Ziyartçi 4 yıl önce

Allahü Teala şifa versin geçmiş olsun

Ali Haydar 5 yıl önce

Allah sifa versin

Toplam 1 beğeni

Ahmet 5 yıl önce

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Toplam 3 beğeni

Bozkurt 5 yıl önce

Geçmiş olsun

Toplam 2 beğeni

SABRİ 5 yıl önce

ALLAH acil şifalar versin inşaallah

Yorumların Tümünü Okuyun