Ahmet Uluçay'ın yarım kalan filmini Osman Doğan çekecek

Ahmet Uluçay'ın 1993 yılında kaleme aldığı ilk uzun metrajlı film senaryosu olan Bozkırda Deniz Kabuğu, ölümün ardından 10 yıl sonra izleyici ile buluşacak.

Ahmet Uluçay’ın oğlu İdris Uluçay, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "Bozkırda Deniz Kabuğu filmini genç yönetmen Osman Nail Doğan’ın çekmesini istediğini belirtmişti. İdris Uluçay yaptığı açıklamada “Osman Nail Doğan adına bir çocuk var. Güvercin Hırsızları adlı bir filmi var. O ilgileniyor babamın senaryolarıyla. Duyarlı biri olduğu için onun çekmesini isterim” demişti.

osman nail doğan

osman nail doğan

Ahmet Uluçay'ın ölümü nedeniyle tamamlanamayan 'Bozkırda Deniz Kabuğu'nun yönetmeni belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bu yıl sinemaya maddi destek verdiği 25 film arasında 1 milyon 250 ₺ ile en yüksek maddi desteği alan 'Bozkırda Deniz Kabuğu'nu, Osman Nail Doğan yönetecek.

Mazhar Alanson'dan yoğun bakımda haberlerine öyle bir yanıt geldi ki!

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson'dan yoğun bakımda haberlerine öyle bir yanıt geldi ki!
Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in takdire şayan davranışı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in takdire şayan davranışı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0