Büşra Pekin yaptığı paylaşımla gözyaşlarına boğdu

BKM Mutfak ekibi ile tanınan oyuncu Büşra Pekin, Instagram üzerinden babası Volkan Pekin ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Açık kalp ameliyatı olan babasıyla ilgili bir yazı kaleme alan Pekin, okuyanları duygulandırdı.

Oyuncu Büşra Pekin'in babası Volkan Pekin, açık kalp ameliyatı oldu. 1 aydır tedavi gören Pekin, zorlu süreci atlattı. Kızı Büşra Pekin ise bu süreçte yaşadıklarını anlatan bir yazı yazdı. Babasının fotoğrafını paylaşan Pekin, yazdıklarıyla herkesi duygulandıtdı. İşte Pekin'in o paylaşımı:

büşra pekin instagram

büşra pekin instagram

'Babacığım bundan 1 ay önce apar topar açık kalp ameliyatı oldu. Ameliyat öyle zorlu geçti ki, doktorlar haklı olarak umutlanmayın dedi. Biz aksine umutlandık. Bugün 1 ayın sonunda hastaneden eve geçtik. Bu kritik donemde hiç enerjimizi düşürmedik. İyi olacağına inandık. Şifaya ihtiyacı olan tüm hastalara Allah’tan güç,kuvvet diliyorum. Ailelerine iyi düşünmenin yollarını bulmalarını diliyorum. Bu süreçte arayan, desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler. Dualarınızın, güzel dileklerinizin hepsi yerini buldu. Doc. Dr. Koray Aykut, Doc. Dr. Gökhan Albayrak... Sizler bu tehlikeli maratonun en büyük kahramanlarısınız. Size ve kalp destek ünitesini bünyesinde barındırarak babamın kurtulmasında buyuk payı olan Medical Park Hastanesi'ne sonsuz teşekkürler. Kardiyoloji yoğun bakım hemşireleri, başta Nerimanımiz olmak üzere hepinizi opüyorum. Herkese sağlıklı ve mutlu günler.'

Sunucu Esra Erol'a 5 yıl hapis istemi

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Esra Erol'a 5 yıl hapis istemi
Demet Akalın sosyal medyadan paylaştı! 'Bana acıdan bahsetmeyin'

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın sosyal medyadan paylaştı! 'Bana acıdan bahsetmeyin'

BİR YORUM YAPIN 0