Tiftik örgü modelleri ve yapılışı anlatımlı

Mart ayları serinliği ve soğuğunda giymek için tercih edeceğiniz bir diğer model tiftik hırkalar olabilir. Pratik tiftik hırka örmenin püf noktaları nelerdir? İşte, pratik tiftik hırka nasıl örülür adlı haberimizin içeriği...

Vazgeçilmez trendlerin arasında yer alan tiftik hırka, montun ve kabanın tercih edilmediği zamanlarda giyilen kıyafetler arasındadır. Pratik tiftik hırka örmek istiyor nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Sizlerle pratik tiftik örgü yapımı konusunda açıklamalı içerik paylaşıyoruz. 2020'nin değişik örgü modelleri için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz. İşte, tiftik örgü modelleri ve yapılışı...

TİFTİK HIRKA NASIL ÖRÜLÜR? 
PRATİK TİFTİK HIRKA ÖRMENİN PÜF NOKTALARI

MALZEMELER

250 gram tiftik ip
1 numara tığ

Bu malzemeler 38 beden için (malzemeyi bedene göre artırın)

YAPILIŞI

- Tiftik hırkanın önüne ve arkasına yaka kısmından başlayınız. Kolu reglan şeklini alması için arka kısımdan her iki taraftan  ön kısımdan bir taraftan artırarak örünüz.

ÖRGÜLERDE PONPON NASIL YAPILIR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

- Kol altı tarafına gelindiğinde ise etek ucuna doğru hafif genişlemesi için yanlardan artırarak 4-5 cm kadar bolluk veriniz.

- Kol bölgesine üst kısmından başlayınız. 16 inç zincir çekerek reglan olacak şekilde her iki yandan artırınız ve aynı işlemi uygulayarak ön arka ve kolları örmeye devam ediniz.

Püf nokta: Hırkanın ön ortası ve yaka çevresine 1 sıra dolgu 3 sıra merdiven ve 2 sıra dolgu yaparak tamamlayınız.

TİFTİK HIRKA MODELLERİ

Sezonun en şık çaydanlık modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en şık çaydanlık modelleri 2020
Mutfakta az zaman geçirmek için pratik yöntemler

İLİŞKİLİ HABER

Mutfakta az zaman geçirmek için pratik yöntemler

BİR YORUM YAPIN 0