Şiş ile en kolay pıtırcık örgü yapımı Pıtırcık örneği nasıl örülür

Kış aylarında örgü modellerinin pratik yapımında herkesin beğenisi toplayan Pıtırcık örgü son moda olarak 2020 yılına damga vuracak. Yeni örgü teknikleri öğrenmek isteyen hanımlar pıtırcık örgü modeline göz atabilir. Çok beğeneceğinizi düşündüğümüz Pıtıcık Örgü yapımını ve modellerini "Yasemin.com" olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte soğuk havalarda en büyük yardımcılarımızdan birisi olan kalın kazaklar ortaya çıkmaya başladı. Kış aylarında kadınların sıklıkla kullandığı pıtırcık kazak örneğinin yapılışı oldukça basit. Normal şiş ya da eğimli şiş kullanarak çok kolay bir şekilde kendiniz pıtırcık örneğinin yapabilirsiniz. Son sezonun en popüler kadın pıtırcık örgü kazak modelleri ise istediğiniz renkte yapabilirsiniz. Pıtırcık örgü modelini dilerseniz, bere, atkı, bebek yeleği, bebek battaniyesi gibi birçok modelde uygulayabilirsiniz. Son dönemlerde gençler arasında pıtırcık modelleri oldukça popüler olmuş durumda. Pıtırcık örgü modeli hem el işçiliği hem de görselliği olarak oldukça sağlam ve uzun ömürlü bir modeldir. Bu modeli en pratik yolla örmeniz için sizlere birkaç yöntem sunuyoruz.

  ŞİŞ İLE PITIRCIK YAPIMI

MALZEMELER

Şiş (Orta boy)
İstediğiniz renkte yün ip

YAPILIŞI

- Örülmesi çok kolay bir bu model şiş ile yapılmaktadır. İlk önce yapmanız gereken Pıtırcık örgü için kenara ilmek ayırınız, iplikten kendinize doğru olacak şekilde 3 ilmek beraberinde toplayınız.

PONPON NASIL YAPILIR? HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Daha sonra ikinci adımda yapmanız gereken, 3 ilmek için bir sefer örünüz, şişi çıkarmadan ipliği bir kez şişe dolayınız.

Üçüncü adımda ise benzer 3 ilmeğe son kez şiş batırarak örüp şişi çıkartınız. ( 3 ilmek aynı anda durdurulup ve aynı anda artırılır)

- Ön ve arka yüzleri için aynı uygulamayı herhangi bir işleme sapmadan devam ettirerek örgü modelinizi ve örme işlemini tamamlayınız.

PITIRCIK ÖRME

Alışveriş sırasında tasarruf etmenizi sağlayacak yöntemler

İLİŞKİLİ HABER

Alışveriş sırasında tasarruf etmenizi sağlayacak yöntemler

BİR YORUM YAPIN 0