Hızlı ve kolay nasıl bere örülür? Tığ ile pratik bere yapımı

Soğuk havaların sevilen aksesuar ve eşyalarından biri olan bereler, birbirinden farklı renk ve modelleri ile oldukça dikkat çekiyor. Sizin için hazırladığımız sonbahar beresi modellerini bay ve bayana özel olarak örebilirsiniz. Peki, pratik bere örülüşü nasıldır? Nasıl pratik ve kolay yoldan beresi nasıl örülür? İşte, bere yapımının pratik aşamaları...

Rüzgarlı havalarda, başınızı ve kulaklarınızı esintiden korumak için bazı tedbirler alınmaktadır. Bunların başında en belirgin ve temel eşya bereler gelmektedir. Bere sadece kış aylarında kullanılmak yerine sonbahar mevsiminde de tercih edilmektedir. Hastalığı önlemek veya aksesuar amaçlı kullanılan bereler kıyafetle kombin olduğu kadar sağlığınız için de önemli bir eşyadır. Pratik bere örülüşü nasıldır? Nasıl pratik ve kolay yoldan beresi nasıl örülür? İşte, bere yapımının pratik aşamaları...

Pratik bere nasıl örülür

Pratik bere nasıl örülür

KIŞ BERESİ NASIL ÖRÜLÜR?

- Turuncu veya hardal renginde olan ipleri ile karışık yapabileceğiniz şekilde, sonbahar püskülü berenizi tek renkte örebilirsiniz.

Bere nasıl örülür

Bere nasıl örülür

- İlk sırada 9 zincir çekerek devam ediniz. Tığ ile ikinci zincire bir sık iğneyle kapatınız ve zincirin geri kalan tarafını da aynı yöntemi uyguladıktan sonra zincir çekip döndürünüz.

Bere örme aşamaları

Bere örme aşamaları

- İkinci sırada her bir çapraz ilmek iğnesini sıkı şekilde çekiniz. Yine son kısmında 1 zincir çekip döndürünüz. (Toplamda 8 sık iğne olmalı)

Örgüyü kapattıktan sonra ipliği bir ilmeğin içine sabitleme işlemi uygulayınız.

- Üçüncü sırada 6 ilmekte sık iğne yaparak 1 zincir çekerek döndürme işlemini uygulayınız.

Bere örme tekniği

Bere örme tekniği

- Dördüncü ve beşinci sırada her bir çapraz ilmekte sık iğne yaptıktan sonra 1 zincir çekerek döndürünüz.

- Örgüyü kapatınız ve püskülün üzerini dikmek için ipten uzun bir kuyruk bırakabilirsiniz. Şapkanın kaliteli ve sağlam olması için 2 adet dikme işlemi uygulamanızı öneriyoruz.

2020 L koltuk modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

2020 L koltuk modelleri ve fiyatları

BİR YORUM YAPIN 0