Ev tadilatı yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Evdeki tadilat işlerinin üstlenilmesinin haricinde işlerinizi kolaylaştırmak için bazı püf noktalara sahip olmanız gerekebilir. Evin için oluşabilecek herhangi kazalara karşı tedbir alabilirsiniz.

Evi yeni aldıysanız veya eski evinize çeşitli tasarımlar yapmak istiyorsanız, hali hazırda sahibi olduğunuz evi onarmak veya düzenlemek için bilmeniz gereken bazı temel kurallar vardır. Ev tadilatı işlerinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Ev tadilat işlerinin temel püf noktaları nelerdir? Haberimizin içeriği için göz atınız.

ev tadilat işleri

ev tadilat işleri

EV TADİLATINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER: 

- Etrafı kapalı çinilerde delik açarken matkabın hasar verecek şekilde kaygan olmasını engellemek  ve matkabın kaymasına engel olmak için iki parça maskeleme bandını deliğin olduğu yere çapraz olarak yapıştırınız.

Çivinin baş kısmını, ahşabın damarlarının yönü ile dik açı olacak şekilde açmaya özen gösteriniz.

- Musluğun penseden hasar görmemesi için, gerekli basıncı birbirlerine bağlayacağınız veya vidalama işlemi uygulayacağınız iki parça tahtadan yapabilirsiniz.

- Delme işlemi sırasında kaynaklanan tozu kaldırmamak için, ikiye katlanmış kendinden yapışkanlı bir not kağıdının duvara yapışmasını sağlayınız.

- Yüzeyi ahşap bir tahta ile korumaya alarak, kerpeten veya keserin ahşap yapısına hasar  vermesini engelleyebilirsiniz.

Yeni sezon mutfak dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Yeni sezon mutfak dekorasyonu
İyi uyku için yatak odası dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

İyi uyku için yatak odası dekorasyonları

BİR YORUM YAPIN 0