Bahar temizliğine nereden başlamalı?

Baharın yaklaşmasıyla evlerde biriken tozlar, küflenen veya paslanmış bazı eşyalar bahar temizliğine davetiye çıkartıyor. Bahar temizliği için Yasemin.com olarak yardımınıza yetişiyoruz.

Bazı özel zamanlarda temizlik yapıldığı gibi bahar temizliği de oldukça önem taşımaktadır. Bahar temizliği bahara yakın zamanlarda yapılmaktadır. Bahar temizliği yapmanın püf noktaları nelerdir? Nereden başlanmalıdır? En pratik yolla bahar temizliği nasıl yapılır? Haberimizin içeriği için sayfamızda takipte kalınız...

Bahar temizliğine nereden başlanır?

Bahar temizliğine nereden başlanır?

BAHAR TEMİZLİĞİNE NEREDEN BAŞLANIR?

- Yatak odasından başlayabilirsiniz. Genellikle kışın en uzun zaman geçirilen yerlerden biri olan yatak odaları derinlemesine bir temizliği hakkediyor. 

- Daha sonraki aşamada salon bölümünden başlanmalıdır. Evde olunan sürelerde, yemek yenilen yer mutfaktan sonra salon olarak belirlenmiştir. Televizyonun karşısında otururken film eşliğinde yenilen çerezler, ve eşyaların kalabalık olmasıyla tozlanmanın yoğun olması nedeniyle salon temizlenmesi gereken ikinci mekan olmalıdır.

- Banyo ve tuvaletler sonraki sırayı ele alıyor. Banyo ve tuvaletlere yoğun çamaşır suyu kullanımı şarttır. Mikrop yuvası olan bu mekanlarda derinlemesine temizlik gerektiği gibi çifte dikiş uygulamasına da gidilebilir.

- Oturma odasına geçtiğiniz zaman dinlenme süreciniz başladı demektir. Oturma odası neredeyse evlerde en temiz olan yerdir. Tozlarını ve süpürme işlemi uygulayarak kolaylıkla bu mekanı terk edebilirsiniz.

- Mutfaklar gündelik hayatta çok kullanılan yer olduğu kadar günlük kullanımdan sonra günlük temizlik yapılan yerler olduğu için temiz kalmayı başaran bir diğer bölümdür. Burada da sadece yerleri silerek hijyeni sağlayabilirsiniz.

- Ve son olarak antreyi silmeyi unutmayınız. Antre bölümleri ayakkabıyla basılan yer olması nedeniyle ekstra bir su değiştirme uygulayarak  yoğun çamaşır suyu kullanımıyla temizliğini gerçekleştirebilirsiniz.

2019 Madame Coco halı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 Madame Coco halı modelleri
Kuzu kulağı nasıl yıkanır?

İLİŞKİLİ HABER

Kuzu kulağı nasıl yıkanır?

BİR YORUM YAPIN 0