Jaluzi perde nasıl temizlenir? Jaluzi perde bakımı nasıl yapılır?

Jaluzi perde zebra perde modeline benzemektedir. Aralıklı olması nedeniyle temizliği zor olabilir.Çabuk toz tutan Jaluzi perde modellerini temizlemek için yapmanız gereken pratik çözümleri sizler için sıraladık. Jaluzi perde nasıl temizlenir? Jaluzi perde bakımı nasıl yapılır? İşte, yanıtlar...

Genellikle ev ortamlarında modern görünüm sağlayan Jaluzi perdeler, modernliği elde etmek için kaliteli malzemelerden üretilmelidir. Kaliteli malzeme oluşu uzun ömürlü kullanımı da beraberinde getirdiği gibi düzenli bakımın da göz ardı edilmemesi gerekiyor. Jaluzi perde bakımı nasıl yapılır? Yaz aylarında pencerelere ayrı bir görsellik kazandıran Jaluzi perde temizlemenin püf noktaları nelerdir? Haberimizin içeriği için sayfamıza göz atınız...

JALUZİ PERDE BAKIMI

Jaluzi temizliği yapmadan önce elektrik süpürgesi ve benzeri makinelerle tozları alabilirsiniz.

- Makine işleminden sonra hafif nemli tüylü temizlik fırçasıyla jaluzi aralıklarının kıvrımlarına doğru temizlik yapınız.

- Tahta kaşığının üzerine pamuksu veya mikrofiber bezini sarınız ve jaluzi perdenin aralıklarında gezdiriniz.

Jaluzi perde temizliği nasıl yapılır?

Jaluzi perde temizliği nasıl yapılır?

- İnce sünger ile temizlik işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Deterjanlı suya batırdığınız sünger ile jaluzi perde temizliği yapabilirsiniz.

- Pamuklu bir çorabı elinize geçirip ıslatınız. Jaluzi perdenin aralıklarını temizleyiniz. Daha sonra kuru bir pamuksu çorabı elinize geçirerek kurulama işlemini sonlandırınız.

2019 ev dekorasyonunda sonbahar modası

İLİŞKİLİ HABER

2019 ev dekorasyonunda sonbahar modası

BİR YORUM YAPIN 0