Mobilya tamiri önerileri

Eskiyen mobilyalar yeniden kullanılır hale getirebilmek ve ekonomik bir çözüm sağlamak için belli başlı uygulamaları yapmanız gerekebilir. Bu uygulamalara ilişkin bilgileri sizleri öneri olarak sunuyoruz. Mobilya tamiri nasıl yapılır? İşte, öneriler...

Mobilyalar tamiri yapıldığı zaman bile kullanılan ev eşyalarıdır. Uzun ömürlü kullanım için düzenli bakım ve onarıma ihtiyaç duyan mobilyalar, doğru yöntem gözetilerek kullanıldığı ve doğru bakım uygulandığı zaman eskisinden yeni bir şekil alarak da kullanılabilir. Mobilya tamiri nasıl yapılır? Tamir hakkında bilinmesi gereken her şey mobilya tamiri haberinin içeriğinde...

MOBİLYA TAMİRİ ÖNERİLERİ

- Birbirine yapışık çekmeleri çekmeyiniz. Sabun veya balmumu yardımı ile kenarlarını derinlemesine ovunuz. Pürüzsüz bir görünüm için zımparalama yapınız.

- Oynar çekmece veya dolap kapaklarını onarmak için küçük üçgen tahta kesiniz ve köşelere yerleştiriniz.

- Mobilya üzerindeki tokmaklar sallanıyor ise zımpara kağıdı yardımıyla daire keserek orta kısmına küçük delik açınız. 

- Küçük çizikleri gidermek için ceviz içi veya balmumu kullanabilirsiniz. Balmumu benzeri yapışkan da kullanabilirsiniz.

Mobilya tamiri

Mobilya tamiri

- Mobilya üzerindeki oyuklar için mobilya yüzeyine zımpara yapınız. Talaş ve tutkal karışımını oyuğun içerisine dökünüz. Kurumaya bırakınız. Parlak zemin olması için vernik uygulayabilirsiniz.

- Halı üzerindeki hantal mobilyaları oynatmakta zorluk yaşıyorsanız, mobilyanın ayaklarına kavanoz kapak benzeri şeyler koyunuz. Böylelikle mobilyanın halı üzerinde kayganlığını sağlayabilirsiniz.

Güvelerden kurtulmak için yapılması gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Güvelerden kurtulmak için yapılması gerekenler
Tohum ne zaman ekilir?

İLİŞKİLİ HABER

Tohum ne zaman ekilir?
Maydanoz çiçeği iğne oyası ile nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Maydanoz çiçeği iğne oyası ile nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0