Yakı Bandı nedir? Yakı Bandı nasıl çıkarılır?

Bel, sırtı, bacak, kol ve eklem ağrısından şikayet eden kişilerin kullanması sonucu yapıştırılan yakı bandının çıkartılması oldukça güçtür. İşlevselliğini bitirene kadar cilde yapışık kalabilen yakı bantları zamanından önce nasıl çıkartılır? İşte, haberin ayrıntıları...

Vücutta meydana gelen ağrılara içeriğinde bulunan Kapsikum, enzim kısımlarında sinirleri hareketlendirmeyi sağlamaktadır. İçeriğindeki malzemelerden dolayı kuvvetli bir yapışkana sahip olan yakı bandı, vücuda ısı verdiği için çıkarılmakta zorluk yaşatabilir. Yakı bandına çıkarmanın pratik yöntemleri nelerdir? Yakı bandını en kolay yoldan nasıl çıkartırız? Haberin ayrıntıları için sayfa içeriğine göz atınız...

Yakı Bandı çıkarmanın pratik yolları

Yakı Bandı çıkarmanın pratik yolları

YAKI BANDI ÇIKARMANIN YÖNTEMİ

- Yakının yapıştırıldığı bölgeye soğuk veya ılık su tutarak yavaşça çekerek yakı bandını çıkartabilirsiniz.

- Yakının olduğu yere sıcak su tutarsanız yakı bandı daha çok eriyecek ve cilde daha çok yapışmasına neden olacaktır. Çıkarken canınız yanabilir.

Yakı çıkarma yöntemleri

Yakı çıkarma yöntemleri

- Yakının olduğu bölgeye zeytinyağı sürünüz. Yağı iyice yakının üzerinde yediriniz. Her yere yedirdiğinizden emin olunuz. Yavaş hareketlerle bandı havaya kaldırınız.

- Yakının olduğu bölgeye yoğun miktarda vazelin uygulayınız. Vazelini bandın üzerine iyice yaydıktan sonra yavaşça bandı kaldırınız.

Nisan ayı bahçe ve çim bakımı

İLİŞKİLİ HABER

Nisan ayı bahçe ve çim bakımı

BİR YORUM YAPIN 0