Tasarruflu olmanın püf noktaları

Banyoda aşırı kullanılmakta olan su, kağıt peçeteler, ıslak mendiller, sabunlar ve fuzuli yanan ışık nedeniyle elektrik faturasını artıran nedenlere ilişkin sizlere uygulamanız gereken bir kaç pratik çözüm öneriyoruz. İşte, tasarruflu olmanın püf noktaları...

Banyo alanı kişisel bir alan olduğundan mütevellit çok fazla zaman geçirilen bir bölüm olabiliyor. Alışverişte aldığımız çoğu ürünlerin, hijyenik, temizlik ürünlerinden oluşmakta olduğu kadar su ve elektrik parasının yüksek gelmesinde katkısı olduğu kanıtlanmıştır. Tasarruflu olmanın püf noktaları nelerdir? Banyoda tasarrufu nasıl sağlarsınız? Yanıtlar için haberi takip ediniz...

Banyo tasarruf önerileri

Banyo tasarruf önerileri

BANYO TASARRUF ÖNERİLERİ

- Bitmekte olan sabunu atmayınız yeni bir sabunla ıslatıp birbirlerine yapışmalarını sağlayınız.

- Mum veya küçük ışıklardan yakarak banyonuza hem eksantrik bir görünüm kazandırabilir hem de ışıktan tasarruf edebilirsiniz.

- Banyoda sudan tasarruf etmek için plastik şişelere su doldurabilir ekstra yapacağınız işlerinizi bu sularla sağlayabilirsiniz. 

- Banyo temizliğini çok sık yapmaktansa, duş aldıktan sonra hali hazırda ıslak olan banyoya ( tuvalet, duşakabin , kapı pervazı gibi yerlere) çamaşır suyu döküp biraz beklettikten sonra yerleri vileda ile silme işlemine geçiniz. Nemli bir bez ile tuvalet alanını temizleyebilir suyun içerisinde bekletilmiş fırça ile de temizliği destekleyebilirsiniz.

- Viledanın suyunu her daim hazırda bekletebilirsiniz. Bu sayede su konusunda gereksiz harcamaya kaçmadan temizliğinizi sonlandırabilirsiniz.

Bitki yetiştirme teknikleri

İLİŞKİLİ HABER

Bitki yetiştirme teknikleri

BİR YORUM YAPIN 0