16 - 22 Nisan haftalık burç yorumları

Yasemin.com'un Astroloji Danışmanı Merve Rençber, 16 - 22 Nisan haftasının burç yorumlarını sizler için yazdı. Nisanın ikinci haftasında burçları neler bekliyor?

Bu hafta Satürn Retrosu başlıyor. Güneş ise Boğa burcuna girerek bize ilişkiler ve para konularında şansını sunuyor. Bu şanstan faydalanmamız için ise; Chiron’un bu haftaki Koç burcu geçişiyle, kendimize güvenip, başarabileceklerimizi görmemiz gerekiyor.

Öncelikle yükseleninizi, sonrasında burcunuzu okumalısınız. 

KOÇ : Haftaya başlarken düşünceli olurken, dışarıya yansıttığınız inatçı ve kararlı tavrınızla dikkat çekiyorsunuz. Özellikle haftanın ilk yarısı, herkese hak ettiği gibi davranıyor, kendi doğrularınıza sıkı sıkı sarılıyorsunuz. Bu sebeple haftanın ilk yarısı ilişkileriniz biraz daha zorlanabilir ve karşınızdaki kişilere oldukça soğuk ve mesafeli davranabilirsiniz. Kariyer ve kazançlarınıza odaklandığınız hafta boyu, bununla ilgili kafanızda hesaplamalar yapacak, ilerlemek ve kazanmak isteyeceksiniz. Yalnızca bunu yaparken kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat etmelisiniz. Haftanın ilk yarısı kazanç bir yandan gelirken, bir yandan harcayacaksınız. Evinizle ilgili satın alımlar yapabilir, lüks ve keyfi harcamalarda bulunabilirsiniz. Hafta ortası iş arayanlar, teklif bekleyenler önemli görüşmeler yaparak anlaşmalar imzalayabilir. Hafta sonu Güneş’in burç değişimiyle, kazançlarınızın artacağı bir aylık dönem başlıyor. Sağlığınıza tüm hafta daha çok önem vermelisiniz. 

BOĞA : Haftaya başlarken duygusal ve hassas bir ruh halinde olurken, ani tepkiler vermeye meyilli, daha sabırsız davranıyorsunuz. İlişkilerinizde aşk ve romantizmin artabileceği bu hafta, sorunlara takılıp mutluluğu kaçırmayın. Anı yaşamayı bilin. Zira tüm hafta, keyifli veya keyifsiz olmak sizin elinizde olacak. Kayıplara veya gecikmelere odaklanırsanız, hafta boyu güzel anları kaçırabilirsiniz. Fakat iyimser bakış açınızı koruduğunuzda kazançlarla ilgili önünüzün açılması, ilişkilerde daha güçlü bağlar,  yalnızlar için ise tanışmalar olabilir. Hayata karşı daha temkinli ve sakin ilerlediğiniz son zamanlardan sonra, Cuma günü Güneş’in burcunuza geçişiyle daha aktif olacaksınız. Yaklaşık bir ay boyunca özgüven kazanırken, kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonu dikkatleri iyice üzerinize çekiyor, teklifler alıyorsunuz. Gelecek ile ilgili kaygılanmak yerine her şeyin hayrınıza olduğu düşüncesini güçlendirin. 

İKİZLER : Haftanın ilk yarısı hayatınızda bir bekleme döneminde olduğunuzu hissedebilir, iş ve ilişkilerle ilgili ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Enerjinizin daha düşük olacağı bu zaman diliminde, günlük işlerine devam edip, sakin olmalı, ana ayak uydurmalısınız. Hafta ortasına geldiğinizde kendinizi daha iyi gösterecek, iş ve ilişkilerde adımlar atacaksınız. Sosyal çevrenizden daha çok ilgi görürken, sosyal ortamlarda, arkadaşlar aracılığıyla veya internet yoluyla yeni kişilerle tanışacaksınız. Bu kişilerle hızlı başlangıçlar yapabilir, bir anda karşınızdakine duygu besleyebilirsiniz. Süregelen arkadaşlıklarınızda çıkabilecek sorunları akılcı tavırlarınızla çözümleyebilirsiniz. Çalışma ortamı ve kazançlarınızla ilgili bir memnuniyetsizlik hissine bu hafta biraz daha kapılabilirsiniz. Bu konularda kendinizi mutlu edecek küçük şeyler yapabilirsiniz. Hafta sonu düşünmeden harcamalar yapabilirsiniz. 

YENGEÇ: Haftaya iş ve sorumluluklarınıza odaklı başlarken, tüm hafta iş ve ilişkiler arasında denge kurmaya çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal hayata daha çok önem veren yapınız, bu hafta görevlerinize yetişmekte ya da tam anlamıyla yerine getirmekte zorlanmanıza sebep olabilir. Aşk hayatınızdaki bir süredir daha zor keyif alan haliniz, haftanın ilk yarısı iyice artacak. Karşınızda güçlü ve kararlı birini görmek isteyeceksiniz. Çocuklarınızın sağlığına ekstra dikkat etmeniz gereken bir hafta. Ateşli rahatsızlıklar olabilir. Kariyerinizde hızlı gelişmelerin olacağı bu hafta, beklenmedik bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bu ise bir haber yolu, önemli bir kişi aracılığıyla olabilir. Çalışma ortamınızda fikirlerinizi beyan etmekten, yeniliklere açık olmaktan çekinmeyin. Bunlar size bu hafta kazandıracak. Haftanın ikinci yarısı ilişkiler açısından zorlayıcı. Özellikle uzun ilişki sahibi olan ve evliler, ilişkide söz geçirme savaşlarına girmemelisiniz. Partnere karşı dürüst olmaya özen gösterin. Patronlarınız, baba ve erkek figürleriyle zıtlaşmalara dikkat. 

ASLAN : Yeni Ay’ın size destekleyici etki yaptığı hafta boyunca, kendinize güveniyor ve yeni hedefler belirliyorsunuz. Gelecek planlamalarının kafanızda döndüğü tüm hafta, iş ve eğitim hayatınızla ilgili bir yenilik başlatabilir, atılım yapabilirsiniz. Üstleriniz veya hocalarınızdan tarafından daha çok dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.  Verdiğiniz emek ve gösterdiğiniz sabırla da takdirleri alıyorsunuz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken şey aceleci olmamak, yapabileceğiniz şeyleri yaptıktan sonra kenara çekilmek. Beklemeye tahammül edemezseniz, emeklerinizin çöp olmasına sebep olabilirsiniz. Aile üyelerinden biri bu hafta bir tedavi alabilir. Siz ise kemik yapınız ve dişlere dikkat etmelisiniz. Önünüzü bu hafta daha net görüyor, kariyerde ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. İlişkilerdeki bir süredir kararsız, hızlı veya yüzeysel haliniz bu haftayla son buluyor. 

BAŞAK : Yoğun ve yorucu bir hafta geçiriyorsunuz. İş ve sorumluluklarınıza koşturduğunuz, hedeflerinize ulaşmak istediğiniz bir hafta. Bir yandan aşk ve ilişkilerin hafta boyunca yerinde sayacak olması da, daha çok işinize sarılmanıza sebep oluyor. Fakat genel anlamda sizin için keyifli ve kazanç dolu günler. Haftanın ilk yarısı seyahatler gündeminizde. Yakın çevre ve komşularla daha yakın ilişkidesiniz. Eğitim hayatınızda ise verdiğiniz emeklerin karşılığını alıyorsunuz. Bu zaman diliminde ayrıca sağlıkta güçlenme zamanı. Herhangi bir rahatsızlık için tedavi almak adına çok uygun. Korkmadan üzerine gitmelisiniz. Evham duygusuna bugünlerde her alanda kapılabiliyorsunuz. Uykularınız ise daha düzensiz. Haftanın ikinci yarısından sonra dengeye girmeye başlayacak. Cumadan itibaren ise daha iyimser ve pozitif olduğunuz bir aylık dönem başlıyor. 

TERAZİ : Sizin için ilginç ve önemli bir hafta oluyor. İlişkiler alanınızdaki Yeni Ay sonrası, karşınızdaki kişileri daha çok sorgularken, hafta boyu kendinizi olduğunuz yerlere yabancı hissedebilir, yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu duyguyla ile de yatkın olduğunuz gibi flörtlere ve ilişkilere çekilmeyi deneyecek, fakat beklediğinizi tam olarak bulamayacaksınız. Zira içinizde hissedeceğiniz bir boşluk var ise, bu ancak sizin doldurabileceğiniz şeydir. Bu yüzden bu hafta ilişkiler cepheniz hızlı ve değişken olacak. Süregelen ilişkinizde güven ve sadakat konularını daha çok sorguluyorsunuz. Ev içinde kaza ve aksilikler, tadilatlar gerekebilir. Harcamalarınız artacaktır. Mutlu olmak için borçlarla alışverişe sarabilirsiniz. Bugünlerde sizi ayakta tutan ve motive eden şey hayatınızda bir şeye emek veriyor olmanız, bir amacınızın olması olacak. Bu yüzden sahte ilişkilerden, samimiyetsiz tavırlardan çekilmelisiniz. Zaten Cuma günü Güneş’in burç değişimiyle, yaklaşık bir aylık bir gerçeklerle yüzleşme sürecine giriyorsunuz. Yine bu süreçte dışardan gelen paralar konusunda şanslı olacaksınız. 

AKREP : Haftanın ilk yarısı ilişkilerde duygusallık, fiziksel ve ruhsal paylaşımlar artıyor. Partnerlerden birbirine sürpriz ve hediyelerle gidebilir.  Ruhunuzun ve bedeninizin yenileceği bir süreçtesiniz. Bu yüzden bu hafta düşünce yapınızı pozitif tutmaya, karamsarlıkla gerçekçiliği birbirine karıştırmamaya özen göstermelisiniz. Beden sağlığınızı ise güçlendirmek için daha iyi beslenmeli, aktif olarak negatif enerjiyi dışarı atmalısınız. Beslenmemizi yeniden düzenlemek, fiziksel güç kazanmak için harika bir zaman. Fakat özellikle haftanın ilk yarısı sinir sistemine ve kramplara dikkat. Öfkelendiğinizde bunu içinizde bastırmayın.  İş hayatınızda ilerleyemeyeceğinizi düşünerek, süregelen bir işten ayrılık kararı alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın zorlayıcı tavırları da egonuza zarar verebilir ve daha çok öfke duyabilirsiniz. Hafta sonu ana ayak uydurduğunuz, geçmiş veya geleceği sorgulamadığınız takdirde ilişkiler hayli keyifli ve pozitif geçiyor. 

YAY : Yeni Ay sonrası, hafta boyu yaşadığınız andan keyif almaya odaklanacak, buna engel olacak kişilerle ise aranıza mesafe koyacaksınız. Sorun ve strese karşı tahammül seviyeniz düşebilir. Bu sebeple özellikle ikili ilişkilerde heyecan verici deneyimlerin peşine gidebilirsiniz. Süregelen ilişkide ise hemen çözümü sağlamak isteyecek, konunun kapanması için çalışacaksınız. Daha çok para kazanma isteği bu hafta artarken, bir ek iş veya sorumlulukla kazancı arttırabilirsiniz. Fakat hafta boyu, kazandığınız para, sahip olduğunuz şeylerle kendi değerinizi belirlemeye çalışmayın. İnsanların tavırlarıyla kendinizi değersiz hissetmeyin. Hafta sonu hakkınız olan eski bir para size ulaşabilir. Cuma günü Güneş’in burç değişimiyle iyice sorumluluklarınıza odaklandığınız, daha yardımsever ve anlayışlı olduğunuz bir aylık sürece giriyorsunuz. Tüm hafta önce kendinizi sevip, kendinizi mutlu edip; sonra karşınızdakine bunları sunmanız gerektiğini unutmayın.

OĞLAK :  Hafta başında daha duygusal olurken, karşınızdakilerden sevgi ve ilgi beklentisinde olacaksınız. İlişkiniz duygu dolu ve romantik olsa da, siz bunu hissetmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle haftanın ilk yarısı hayatınızla ilgili bir karar almaktan uzak durmalı, sakin davranmalısınız. Beklediğinizi bulamadığınızda bencil tavırlar gösterebilen siz, özellikle sevilmediğinizi düşündüğünüzde çocukça tepkiler verebiliyorsunuz. Bu durum bu hafta artacak. Kendinizi içten onaylamanız, karşıdan almak yerine önce kendinize vermeniz gerekmekte. Bu etki tüm hafta çalışacağı için, kendinizi mutlu edecek şeyler yapabilir, yeniliklerden uzak durabilirsiniz. Ev ve yuva içinde tartışmalara açıksınız. İş hayatında ise bu haftanın sizin için bir bekleyiş süreci olduğunu unutmayın. Geleni kabul etmelisiniz. Zaten kişisel haritası destekleyenlerin kariyerinde sürpriz gelişmeler olabilir. Fakat siz acele etmekten uzak durmalısınız. Hafta sonu ilişkileriniz canlanıyor. Cuma günü Güneş’in burç değişimiyle aşk hayatınızdan daha çok keyif alabileceksiniz. Yalnızlar için ise yeni bir aşk kapıyı çalabilir. Bu kişi ise yakın çevrenizden biri olabilir. Eski aşkların kafanızı karıştırabileceği bir hafta.

KOVA : Hafta boyu kendinizi rahatlatmaya, aktif ve sosyal olmaya özen göstermek size iyi gelecektir. Özellikle haftanın ilk 3 günü, bazı gerçekleri fark edebilir, yakın çevrenizle ilgili önemli şeyler öğrenebilirsiniz. Önemli kararlar aldığınız bu zaman diliminde, ilişkilerinizde daha anı yaşayan, özgürlükçü bir tavırda olacaksınız. Bastırdığınız korkularınızla yüzleşmek, uyku problemlerini ve garip rüyalarınızı aşmanızı sağlayacak. Süregelen ilişkinizde heyecan ve merak duygusunun artması, sizi daha canlı kılacaktır. Yalnızlar için ise, beklenmedik bir tanışma, yakın çevredeki birinden bir teklif alma söz konusu. Bu hafta dikkatleri çekeceksiniz.  Ani seyahat programları olabilir, kısa geziler yapabilirsiniz. Evli çiftlerin çocuk sahibi olmayı planladıkları bugünlerde, özellikle Cuma günü Güneş’in burç değişimiyle tüm Kova’lar aile ve yuvasına daha çok odaklanacak. Yuvayı büyütmek isteyebilirsiniz. Ait olma ve güven duyma isteğiniz artıyor. 

BALIK : Haftaya keyifli ve kararlı başlıyorsunuz. Özellikle haftanın ilk yarısı, eski bir arkadaşınızla karşılaşıp geçmiş zamana özlem duyabilir, geçmişten bir kişiden telefon veya haber alabilirsiniz. Kaybettiğiniz bir eşyayı bulmanız ise olası. Yine bu zaman diliminde, iş ve kazançlara daha çok odaklandığınız için, arkadaşlardan ve sosyal çevreden uzak duruyorsunuz. Zaten bir süredir görev ve sorumluluklar sizi daha az sosyal yapar oldu. Bu hafta bu durum artarken, maddi konularda ani ve beklenmedik durumlara açıksınız. Para hesabınıza dikkat etmeli, büyük ve önemli harcamalar yapmaktan bu hafta uzak durmalısınız. Hayatınızla ilgili, gelecek planlamalarınız için bu hafta büyük kararlar almamak daha sağlıklı. Kişisel haritası destekleyenlerin eline sürpriz bir para geçebilir. Fakat bir süredir iş arayanlara ani bir teklif gelecektir. Cuma günü Güneş’in burç değişimiyle iletişimin arttığı, önemli görüşmelerin yapılacağı, daha romantik olacağınız bir bir aylık sürece giriyorsunuz.  

Burçlara uygun mutfak dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

Burçlara uygun mutfak dekorasyonları
Burçlara göre düğün konseptleri

İLİŞKİLİ HABER

Burçlara göre düğün konseptleri
Derya Şen ve Ayvaz Akbacak evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Derya Şen ve Ayvaz Akbacak evlendi!
İşte Mayıs ayının 'Ay Boşlukta' takvimi

İLİŞKİLİ HABER

İşte Mayıs ayının 'Ay Boşlukta' takvimi
Morgan Freeman ile Mel Gibson Kerbela'da buluşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Morgan Freeman ile Mel Gibson Kerbela'da buluşuyor

BİR YORUM YAPIN 0