Burçlara uygun mutfak dekorasyonları

Günlük hayatı ve yaşam tarzını oldukça etkileyen burçların, dekorasyon zevki de haliyle birbirinden farklıdır. İşte burçlara özel mutfak dekorasyonu önerileri...

KOÇ

Ateş grubunda yer alan Koç burcu için mükemmel bir mutfağın rengi tabi ki kırmızıdır. Hızlı hareket etmeyi seven Koç burcu için, mutfağının kullanışlı, sade ve düzenli olmalıdır.

BOĞA

Güzelliğe ve sanata düşkünlüğüyle bilinen Boğa burcu, zarif ve pratik mutfaklardan hoşlanır. Toprak grubundan olan Boğa, mutfağını da toprak tonlarında ve modern tercih eder.

İKİZLER

Canlı ve konuşkan bir burç olan İkizler, mutfağında rahatlığa ve ferahlığa önem verir. Özellikle kahve sohbetlerini çok seven İkizler burcu, bunun için mutfağında mutlaka bir köşe tasarlar. 

YENGEÇ

Merhametli ve hassas özelliklere sahip olan Yengeç burcu, evin her yerinde düşsel dünyasını ve sevgisini yansıtır. Bu nedenle mutfaklarına romantik dokunuşlar yaparlar.

ASLAN

Gösterişe en düşkün burç olan aslan, mutfağında lükse ve pahalı mobilyalara önem verir. Mutfağında şık sofra aksesuarları ve beyaz modern dolaplar mutlaka bulunmalıdır.

BAŞAK

Mükemmeliyetçi bir tavra sahip olan Başak burcu, düzenli, temiz ve ferah bir mutfak ister. Dekorasyonda beyaz rengini çok fazla kullanır ve minimalist aksesuarları çok sever.

TERAZİ

Estetik zevki yüksek olan Terazi burcu mutfağında kullanışlı ve şık dekorlara önem verir. Dinlendirici pastel tonlarını, renkli çiçekleri ve romantik aksesuarları mutfağında çok fazla tercih eder.

AKREP

Akrepler mutfaklarında basit renkler ve geniş alan isterler. Konforlu mobilyalar, şık ve ilginç aksesuarları kullanarak mutfaklarını eğlenceli bir hale getirmeyi severler.

YAY

Yaşanmışlığa değer veren Yay burçları eskitilmiş mobilyalar ve vintage aksesuarlara ilgi duyar. Ahşap dolaplar ve anısı olan eşyalar mutfaklarındaki vazgeçemedikleri dekorlardır.

OĞLAK

Disiplini seven Oğlak burcu, mutfaklarında düzen ve tertip isterler. Ahşap zemin ve koyu renk dolaplar onları huzurlu hissettirir.

KOVA

Modern ve şık tasarımlar Kova burçlarının ilgisini çeker. Yeniliği sever, meraklıdır ve somon rengini dekorasyonda çok sever.

BALIK

Balık burcunun mutfağında hakim olan duygu barış ve umudu çağrıştırmalıdır. Lila, yeşil ve bebek mavisini dekorasyonda çok kullanırlar ve uzun çiçekleri çok severler.

Unutkanlık ile Alzheimer arasındaki fark nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Unutkanlık ile Alzheimer arasındaki fark nelerdir?
Evde çamaşır deterjanı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde çamaşır deterjanı nasıl yapılır?
Demet Akalın: ‘Devir değişti Demet de değişti’

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın: ‘Devir değişti Demet de değişti’
2- 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

İLİŞKİLİ HABER

2- 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları
16 - 22 Nisan haftalık burç yorumları

İLİŞKİLİ HABER

16 - 22 Nisan haftalık burç yorumları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0