Özel günlerde hangi etkinlikler yapılmalı? Özel günlerde bütçeye uygun yapılan etkinlikler

Maddi açıdan nereye gitsek, ne yapsak diye kararsız kalınan özel günlerde, sevdiklerinizle hoş vakit geçirmeniz için önerdiğimiz fikirleri sayfamızda bulabilirsiniz. Peki, özel günlerde yapılması gereken etkinlikler neler olmalıdır? İşte, sizlere özel hazırlanan etkinlik önerileri...

Özel günlerde pek çok mekan ve hediye arayışına girebilirsiniz. Sevdiklerinize özel hediyeleri, onlarla birlikte gideceğiniz eğlenceli veya romantik mekanları hem bütçenize uygun hem de kaliteli zaman geçireceğiniz şekilde ayarlamak isteyebilirsiniz. Nereye gitsem, ne yapsam diyen okuyucularımız için özenle derlediğimiz etkinlikleri sayfamızda paylaşıyoruz... Özel günler için en güzel hediye önerilerini merak ediyorsanız haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz.

ÖZEL GÜNLERDE YAPILACAK ETKİNLİKLER

Bowling

Bowling

Bowling oynamak isteyenler özel günleri tercih edebilirler. Bowling, kalabalık arkadaş grubuyla oynandığı gibi iki kişilik de oynayacağınız bir etkinlik olacak. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Hayvanat Bahçesi

Hayvanat Bahçesi

Hayvanları seviyorsanız, özel günlerde sevdiklerinizle birlikte hayvanat bahçesine gitme fikrini düşünebilirsiniz. Birlikte gideceğiniz kişinin veya kişilerin de hayvanları en az sizin kadar sevdiğine emin olmanız yeterli. Bol bol fotoğraflar çekinerek, zamanı bir arada kaliteli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Sahilde yürüyüş

Sahilde yürüyüş

Trekking yani uzun tempolu yürüyüş size ve sevdiklerinize iyi gelecektir. İş stresinden uzak, özel bir günde sevdiklerinizle yürüyüş yapabilir, güzel anılardan bahsedebilirsiniz. Hafta içi yürümeye bile vaktinizin olmadığı böyle bir günün tadını çıkarın. Sporu hayatından çıkarmak istemeyenler için harika bir seçenek olacaktır.

atatürk arboretumu

atatürk arboretumu

Mevsim ne olursa olsun doğayla iç içe olmak isteyenler botanik bahçe seçeneğini gözden çıkarmamalılar. Sabah kahvaltısını botanik bahçesinde yaptıktan sonra güne doğanın sakin dokunuşuyla devam etmek için özel günlerden güzeli yok. İstanbul'daysanız ve botanik bahçesi arıyorsanız, İstanbul'un en güzel botanik bahçelerini sizler için derlediğimiz sayfamızın içeriğine göz atabilirsiniz.

Sinema

Sinema

Sırada sinema tutkunlarını mutlu edecek bir etkinlik var. Kulağa klişe gelse de sinema; kış aylarında en fazla tercih edilen etkinliklerden biri olmuştur. Özel günler için vizyona girecek filmleri izlemek için sinema biletinizi vakit kaybetmeden satın alınız.

Tiyatro

Tiyatro

Tiyatro tutkunları aynı şekilde tiyatro oyun gösterilerini araştırarak, sevdiklerine bir tiyatro bileti sürprizi yapabilir. Tiyatronun konusunu iyi seçmek de fayda var. Gideceğiniz kişinin veya kişilerin duygularına hitap edecek bir konu olması, hem sizi hem sevdiklerinizi sıkmayacak, keyifli bir zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Karaoke

Karaoke

Şarkı söylemeyi sevenlere özel mekan neresi olabilir? Tabii ki Karaoke! Karaoke, hem hobinizi sergilemeniz için hem de duygularınızı dışa vurmanız için ideal bir etkinlik olacaktır.

At Biniciliği

At Biniciliği

At ile haşır neşir olanlar, biniciliğe merak saranlar veya değişik bir şeyler yapmak isteyenler için özel günlerde ata binmek ideal fikirlerden biri olabilir. İstanbul'daysanız ata binecek yerler için tıklayın.

Kayak Merkezi

Kayak yapmaya hevesli misiniz? Ya da kayak yapmak bir hobiniz mi? Kayak merkezi sizin ve sevdikleriniz için özel günlerde kısa bir kar tatili yapacağınız mekanlardan biri olabilir. Kar yağmasını hevesle bekleyip de bir türlü karı izleme fırsatı yakalayamayanlar, kayak merkezlerinde hem skiing deneyimini kazanacak hem de kar manzarasına doyacak. İstanbul'a kısa mesafe olan Kartepe Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir haberimiz için sayfamızın içeriğine göz atabilirsiniz..

Kızılcahamam'a nasıl gidilir? Kızılcahamam'da gezilmesi gereken yerler

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcahamam'a nasıl gidilir? Kızılcahamam'da gezilmesi gereken yerler
Özel davetler için kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Özel davetler için kombin önerileri
Pasaport başvurusu nasıl yapılır? Hızlı vize başvurusu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Pasaport başvurusu nasıl yapılır? Hızlı vize başvurusu nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0