Kanepelere renk katan şallar: Ragamuf

Salon dekorasyonunda her gün değişen aksesuarlara bir yenisi daha eklendi; 'Regamuf şal'

Salonda rahatlık sevenler için bir çeşit daha ortaya çıktı. Elastik yapısıyla farklı ebatlardaki sandalye ve koltuklara farklı bir tarzı yansıtan bu şallara "Ragamuf" ismi verilmiş.

Eskimiş koltuklarınızı veya sandalyelerinizi yepyeni bir görünüm kazandıran bu model tekstil endüstrisinden arta kalan atık polyester parçalardan elle örülerek üretiliyor. 

Ayrıcı tamamen el işçiliği olmasıyla her bir şal sanat eseri olma özelliği taşıyor. Bu şallar Türkiye'de ikamet eden Suriyeli mülteci kadınlar tarafından yapılıyor.

Ragamuf'un kurucusu Martta Leskelä ve tasarımcısı Tuula Pöyhönen'in yolları 2016 yılında kesişti.Tasarımcı giydirmek istediği eski kanepesi için eski spor kıyafetlerinin parçalarını kullanarak bir prototip hazırlamış ve ardından bunu geliştirerek Ragamuf'u ortaya çıkarmış.

 

Gerçek zeytinyağı nasıl anlaşılır?

İLİŞKİLİ HABER

Gerçek zeytinyağı nasıl anlaşılır?
Kışın yeni trendi: Hygge akımı

İLİŞKİLİ HABER

Kışın yeni trendi: Hygge akımı
Ebru Yaşar: 'Sanayiden aldım!'

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Yaşar: 'Sanayiden aldım!'
Alişan: 'Selam bile vermem'

İLİŞKİLİ HABER

Alişan: 'Selam bile vermem'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0