Doğru perde seçimi nasıl olmalıdır?

Evinizin dekorasyonunda yapacağınız perde seçimi en önemli noktalardan biridir. İşte doğru perde seçimi nasıl olmalıdır?

Evinizde son moda trendlerini yakalamak istiyorsanız, perdelerinizi değiştirerek yapabilirsiniz. Zebra perdeler, fon perdeler, tafta kumaşlı perdeler derken seçiminizde zorlanıyorsanız size vereceğimiz tüyolara dikkat edebilisiniz...

İşte perde seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar;

1-Evinizde modern bir dekorasyon varsa stor perde tercih etmelisiniz. Ancak güvenilir ve kaliteli bir stor almalısınız. Aksi halde mekanizması çabuk bozularak 1-2 yıl içerisinde kullanılmaz hale gelir.

2-Stor perde alırken camınıza uygun olup olmadığına kontrol ettirin.Camların sürekli açıp kapatılan yerde kullanışlı olmayacaktır.

3-Evinizde aydınlık bir görüntü istiyorsanız, güneş ışığı geçiren tül perdelerden alabilirsiniz.

4-Mobilyalarınızın kumaşı desenli ise perdelerinizi sade bir renk seçmek evdeki dağınık görünümü engeller.

5-Yere kadar uzun olan camlarda ise mutlaka uzun tül perdelerden kullanın. Geometrik desenli perde kumaşları İngiliz tarzını yansıtır.

Şeker hastaları hamileyken ne yapmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Şeker hastaları hamileyken ne yapmalı?
Tek ceket ile 3 kombin!

İLİŞKİLİ HABER

Tek ceket ile 3 kombin!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0