"Vintage" dekorasyon trendi

Son zamanların eskiye dönüş modası dekorasyonda da kendini gösteriyor. İşte vintage etkisinin detayları...

Vintage, eski zamanlarda kullanılan eşyaların günümüze uyarlanmasıdır. Eski döneme ait olan parçaların nostaljik etkisi yaşam tarzımızda da yerini alıyor. Şimdilerde dekorasyon, mobilya ve aksesuar tasarımlarında sıkça karşımıza çıkıyor. Modern ve vintage parçaların birleştiği ev dekorasyonları şık ve estetik bir görünüm yaratıyor. Hem vintage eşyaların tarihi dokusuna sahip hem de modern görünümüyle ilk bakışta kendine hayran bırakıyor. 

Peki bu trendi evinize nasıl uyarlayabilirsiniz?

Evinizde kökten bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Küçük vintage parçalarla evinizi oldukça şık gösterebilirsiniz. Koltuğunuzun yastıklarını vintage olanlarla değiştirerek trendi ucundan yakalayabilirsiniz. Dantel ve çiçekler vintage esintisini en iyi yansıtan parçalardır. Yerinde ve ölçülü kullanırsanız bu esintiyi evinize taşıyabilirsiniz.

Koltuk takımınızı eski pop art desenli kumaşlarla kaplatarak vintage etkisini salonunuzda parlatabilirsiniz. Ayrıca kendinize bir vintage köşesi de oluşturabilirsiniz. Eski bir fotoğraf makinesi, daktilo ve büyüklerinizden kalan küçük aksesuarlar ile herkesi bu köşeye hayran bırakabilirsiniz.

Meyve pestili nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Meyve pestili nasıl yapılır?
Bebeklere bot giydirilmeli mi?

İLİŞKİLİ HABER

Bebeklere bot giydirilmeli mi?
Çağla Şıkel ile Emre Altuğ barışıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ barışıyor mu?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0