Kış aylarına uygun ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Evinizin dekorasyonunu kış aylarına uygun ve trend objeler ile yenilemek istiyorsanız, sizler için derlediğimiz 10 dekorasyon fikrine bir göz atın...

Kış mevsiminde uygulanabilecek dekoratif 10 ipucu...

1-Tüylü halılar

Dekoratif alan oluşturacak kürk veya peluş halılar, oturma odalarında, özellikle de şöminelerin önüne çok yakışacak.

2-Koltuk Şalları

Kış aylarının soğuk günlerinde üzerinize alabileceğiniz pratik koltuk şalları, örgü detaylarıyla dikkat çekiyor. Açık renk oturma gruplarının sade görüntüsünü geride bırakan koltuk şalları bu yıl kış dekorasyonunda sık sık tercih edilen modeller arasında.

3-Şömineler

Soğuk havalarda evler farklı şekillerde ısıtılabilir. Fakat şöminenin sıcaklığı ve dekorasyon anlamındaki şık duruşu ile evinizdeki göze çarpan detaylar arasında olabilir.

4-Örgü Detaylar

Dekoratif olarak kış aylarında en çok tercih edebileceğiniz objelerden biri örgüden yapılmış örtülerdir. Minderler, puflar, kırlentler örgü görünüşleri le bu yıl dekorasyon fikirlerinin vazgeçilmez parçası.

5-Dekoratif Aksesuarlar 

Kendi tarzınızı yansıtan ve kış aylarına uygun küçük dekoratif aksesuarlar ile dekorasyonunu farklı hale getirebilirsiniz.

6-Duvar Kağıtları

Bu yıl vitrinlerde yeni modellerle yerini alacak duvar kağıtları hem temizlik açısından hem de aylarında evlere daha sıcak bir hava katabilir.

7-Kış Renklerinin Kullanımı

Geçtiğimiz yıl gri tonlarının moda olduğu evlerde bu yıl kış dekorasyonunda koyu kahve ve lacivertin uyumunu göreceğiz. 2018 yılının da trend dekorasyon renkleri arasında yer alan lacivert kışa uygun bir tarz oluşturulabilir. 

2018 YILININ DEKORASYON RENKLERİNİ MERAK EDİYORSANIZ TIKLAYIN...

8-Doğru Işıklandırma

Kışın havanın erken kararmasıyla birlikte evlerin karanlık ve kasvetli gözükmemesi için doğru ışıklandırma seçimi çok önemlidir. Bu nedenle ışıklandırma seçimi hem tasarruf sağlayan hem de aydınlık gösteren sıcak tonlarda seçilmelidir.

9- Doğal Ahşap Ürünler

2018 yılında farklı tasarımlar ile karşımıza çıkacak olan ahşap modeller, kış aylarında evinize değişiklik katabilir.

AHŞAP MOBİLYALAR NERELERDE KULLANIR? tıklayın...

10-Kış Bahçeleri

Soğuk havalarda evde kapalı sevmeyenler için yapılabilecek en özel dekorasyon örneği kış bahçeleri...Hem bitkilerle doğal ortamı yaşamak, hem de kışın tadını çıkarmak için ideal bir fikir olabilir.

Doğum günü menüsü nasıl hazırlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Doğum günü menüsü nasıl hazırlanır?
Nar ekşisi nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Nar ekşisi nasıl yapılır?
Leopar deseni nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Leopar deseni nasıl kombinlenir?
Stresli olan bir çocuğa aileler nasıl yaklaşmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Stresli olan bir çocuğa aileler nasıl yaklaşmalı?
Kusursuz gösteren makyaj hileleri

İLİŞKİLİ HABER

Kusursuz gösteren makyaj hileleri
Ayla Çelik: Gökhan'a nasip oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ayla Çelik: Gökhan'a nasip oldu!
Didem Taslan: "Köpeğimi asla bırakmam"

İLİŞKİLİ HABER

Didem Taslan: "Köpeğimi asla bırakmam"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0