Modern evlerin sırrı: "Asma tavan"

Dekorasyonunuza farklılık katmanın ve estetik zevkinizi yansıtmanın en etkili yolu asma tavan uygulamasıdır. İşte modern evlerin vazgeçilmezi asma tavan dekorasyonu...

Asma tavan dekorasyonu çok eski yıllarda evin zengin ve gösterişli görünmesi için kullanılan bir uygulamadır. Yıllardır popüler olan bu dekorasyon, günümüzde daha modern ve şık bir görünüme sahip. Özellikle salon ve banyolarda led ışıklı asma tavan dekorasyonu oldukça kullanılıyor. Sadece tavanda değil TV ünitelerinin arkasında da kullanılmaya başlayan asma tavan uygulaması, özgün dekorasyon sevenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Ev için en uygun asma tavanı seçebilmek için uygulamayı doğru şekilde bilmek ve eve uygun bir dekorasyon yapmak gerekir. Asma tavan ve evinizin uyumlu olması daha şık  bir görünüm yakalamanızı sağlar. Yaşam alanınızı süsleyen asma tavan, evinizin kalitesini öne çıkaran ve dekorasyonunuzda farklılık yaratan güzel bir detaydır. Ayrıca maliyeti yüksek olan bu uygulanmanın, tasarımı ve uygulama yöntemi oldukça önemli olduğu için mutlaka bir uzmanla çalışılmalıdır.

Günlük pedlerin zararları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Günlük pedlerin zararları nelerdir?
Gilaburu suyu zayıflatır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Gilaburu suyu zayıflatır mı?
Cildinizi yanlış ürünlerle temizlemeyin!

İLİŞKİLİ HABER

Cildinizi yanlış ürünlerle temizlemeyin!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0