Dekorasyonda vintage aksesuar trendi

Ev dekorasyonunuzdan sıkıldıysanız ve henüz buna ayıracak bütçeniz yoksa, vintage aksesuarlarla evinize farklı bir görünüm katabilirsiniz. İşte dekorasyonda vintage aksesuar trendi...

Bu sezon modern mobilya ve aksesuarların yerini alan vintage dekorlar sayesinde evinizi düşük maliyetle yenileyebilirsiniz. Vintage aksesuarlarla evinize rengarek ve canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Özellikle salonunuzda farklılık istiyorsanız, vintage desenleri ve ahşap aksesuarları kullanabilirsiniz.

Evinizdeki sade renkteki koltukların yastıklarını ya da yemek masanızın sandalyelerini eski desenlerle kaplatarak evinize farklı bir hava katabilirsiniz. Lamba, ayna ve diğer aksesuarları kendi zevkinize göre boyayarak veya ekleme yaparak dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz. Çiçek desenli berjerler, eskitilmiş ahşap konsollar ve eski resimlerle evinize hem vintage havasını yansıtabilir hem de düşük maliyetle farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Dekorasyonun değişmeyen trendi "Ahşap"

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun değişmeyen trendi "Ahşap"
Vintage giyim tarzı nedir? Vintage kombinler

İLİŞKİLİ HABER

Vintage giyim tarzı nedir? Vintage kombinler
Çatı katı evler için dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Çatı katı evler için dekorasyon önerileri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0