Mobilyalarda dijital dönüşüm...

Hayatımızın neredeyse her alanına dahil olan teknoloji, mobilyaları da ele geçiriyor. İşte mobilyalardaki dijital dönüşüm...

Teknoloji artık ev dekorasyonlarında da varlığını kanıtlıyor. Özellikle moda ve teknoloji alanlarından ilham alan mobilya sektörü dijital dönüşümü sayesinde, evdeki kablo kargaşası ve ve priz gibi eksikleri ortadan kaldırıyor. Yeni mobilyalarda bulunan gizli bölmeler sayesinde evdeki dekorasyon bütünlüğü bozulmuyor.

Özellikle havalimanı ve otobüslerde bulunan şarj ünitesi gibi günlük yaşantımızı kolaylaştıracak teknolojik ihtiyaçlar mobilyalarda yerini almaya başlıyor. Bluetooth bağlantılı, telefonu şarj edebilen, tablet ve bilgisayar gözlerine sahip koltuklar, evlere konfor ve estetik bir görünüm katıyor. Ayrıca kilonuzu ölçerek telefon bağlantısı sayesinde size bilgi veren koltuklar, sallanma özelliği sayesinde enerji bile üretebiliyor. Sallanan koltuklar ürettikleri enerjiyle telefon, tablet ve bilgisayarlarınızı sarj ediyor.

 

Yatak örtüsü seçerken dikkat etmeniz gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Yatak örtüsü seçerken dikkat etmeniz gerekenler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0