Banyoya yenilik katmanın yolları

Birkaç farklı dokunuşla banyonuzda sanatı yansıtmaya ve yenilik katmaya ne dersiniz? İşte banyonuza sanatı yansıtacak öneriler...

Banyonuza farklılık katmak, daha düzenli ve modern görünmesini istiyorsanız; küçük tasarımlarla sanatı banyonuza taşıyabilirsiniz. Doğru aydınlatma, şık tablolar ve farklı aksesuarlarla banyonuzun havasını bir anda değiştirebilirsiniz. Ayrıca sezonun renklerini ve desenlerini banyonuza taşıyarak banyonuza yeni bir görünüm katabilirsiniz.

İşte banyonuza sanatı yansıtmanın yolları:

BÜYÜK AYNALAR

Özellikle küçük bir banyoya sahipseniz, büyük aynaları tercih edebilirsiniz. Ayna banyonuzun daha geniş ve ferah görünmesine yardımcı olurken, daha modern görünmesini de sağlayacaktır.

TABLOLAR

Zevkinize hitap eden ya da kendi ellerinizle çizdiğiniz resimleri banyonuzun duvarlarına asarak, kendi stilinizi yansıtabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz sanatçıların eserlerini evinize taşımak, sizi daha güvende ve huzurlu hissettirebilir.

DUVAR DESENLERİ

Banyo duvarınızı sıra dışı desenlerle kaplayarak farklı bir görünüm yaratabilirsiniz. Farklı tasarımlarıyla sezonun gözdesi olan duvar kağıtlarını kullanarak, banyonuza daha ferah ve sıcak bir hava katabilirsiniz.

İki renkli mutfak dolabı trendi

İLİŞKİLİ HABER

İki renkli mutfak dolabı trendi
Yorganlar nasıl kaldırılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Yorganlar nasıl kaldırılmalı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0