Ev dekorasyonunda baharı yansıtma yolları

Baharın renkli ve enerjik havasını evinize yansıtmak ister misiniz? İşte ev dekorasyonunda bahar havasını yansıtma yolları...

Bahar aylarının gelmesiyle herkes yaşam alanlarına renk ve enerji katma ihtiyacı hissediyor. Mobilya ve dekorasyonda canlı renkler, farklı desenler ve eğlenceli tasarımlar kullanımı artıyor. Eve sıcak, ferah ve canlı bir hava katacak aksesuarlar, baharı evlere yansıtıyor.

İşte bahar havasını evinize yansıtmanın yolları: 

- Canlı renk ve desenlerin hakim olduğu mobilyalar evinize baharı yansıtmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle kırmızı, sarı, mavi ve yeşil gibi tonları kullanabilirsiniz.

- Ahşap aksesuarlar ilkbahar ve yaz aylarını yansıtan en etkili dekorlardır. Örneğin masanızı ahşap, sandalyelerinizi renkli seçebilirsiniz

- Duvarınızın bir bölümünü açık renk boyayıp, bir kısmını da renkli duvar kağıtlarıyla kaplayabilirsiniz.

- Geometrik formdaki farklı tasarım kitaplıklarla evinize hareket katabilirsiniz.

- Eklektik dekorasyon tarzı bahar havasını evinize yansıtacak en etkili yoldur. Farklı tarz ve tasarımları aynı odada kullanabilirsiniz.

Evlerde sulu boya desenli duvar trendi

İLİŞKİLİ HABER

Evlerde sulu boya desenli duvar trendi
Oturma odalarında İtalyan modası

İLİŞKİLİ HABER

Oturma odalarında İtalyan modası
Düzenli bir mutfak için öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Düzenli bir mutfak için öneriler
Curved TV mi yoksa normal TV mi daha iyi?

İLİŞKİLİ HABER

Curved TV mi yoksa normal TV mi daha iyi?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0