Dekorasyonda büyük yastıklı koltuk trendi

Klasik evlerin vazgeçilmez mobilyası büyük yastıklı koltuklar, bu sezon evlere ferah bir hava katıyor. İşte sezonun trendi büyük yastıklı koltuk takımları...

Normal koltuk takımlarına göre daha konforlu ve rahat olan büyük yastıklı takımlar, modern evlerin yeni gözdesi oluyor. Hem estetik hem de şık duran bu koltuk takımlarını, ağır ve klasik bir dekorasyon sevenler sıkça tercih ediyor. 

İçleri elyafla kaplı olan büyük yastıklar, daha rahat bir yaşam alanı sunuyor. Spor mobilyalara oranla daha klasik bir görünüme sahip olan büyük yastıklı koltuklar, ufak aksesuarlar ve renkli halılar ile desteklendiğinde evinize daha sıcak bir hava katabiliyor. Ayrıca genelde L tipi koltuklarda kullanılan büyük yastıkları, sezonun en trend renkleri olan mavi, yeşil, kırmızı ve turuncu koltuk takımlarında tercih edebilirsiniz.

Eski şişeden dekoratif lamba yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Eski şişeden dekoratif lamba yapımı
Modada metalik etkisi nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Modada metalik etkisi nedir?
Yatak odası dekorasyonu için modern öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Yatak odası dekorasyonu için modern öneriler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0