Mutfak dolabı seçerken nelere dikkat edilmeli?

Mutfak dekorasyonunda önemli bir yere sahip olan dolapları seçerken dikkat etmeniz gereken bazı detaylar olduğunu biliyor muydunuz? İşte mutfak dolabı seçerken dikkat edilmesi gerekenler...

Evin en sık kullanılan odalarından biri olan mutfak, dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken unsurlar bulundurur. Kullanımının dışında göze hitap etmesi de oldukça önemli olan mutfakta, dolap seçerken oldukça titiz davranılması gerekir. Mutfakta geniş bir yere sahip olan dolaplar, estetik ve işlevsel olmalıdır. Peki mutfak dolabı seçerken nelere dikkat edilmelidir?

İşte mutfak dolabı seçerken dikkat edilmesi gerekenler:

- Mutfak dolabı yaptırırken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik, hangi malzemeden yapılacağıdır. Mutfak dolaplarında kullanılan en kaliteli malzemenin MDF olduğunu göz önünde bulundurabilirsiniz.

- Mutfak dolabı maliyeti yüksek bir ihtiyaçtır. Bu nedenle seçerken, geri dönülmesi zor bir karar olduğunu unutmamalısınız.

- Mutfak dolabını yaptırmadan önce ankastre gibi dolabın içine gömülmesi gereken eşyaları listelemeli ve planı ona göre ayarlamalısınız.

- Dolabı yaptırırken hazırladığınız projeye uygun, su ve elektrik tesisatını yaptırmalısınız.

- Mutfak dolabında çekmece ve kapakların kapanış hızı oldukça önemlidir. Frenleme sistemi olan menteşeleri tercih edebilirsiniz.

- Mutfak dolabında dikkat çeken özellik kapaklarıdır. Bu nedenle dolabın içinden çok dış görselliğine önem vermeli ve kendi zevkinize uygun seçmelisiniz.

Dekorasyonda chalet trendi

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda chalet trendi
Perde seçerken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Perde seçerken nelere dikkat edilmeli?
Mutfak halısı seçerken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Mutfak halısı seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Dekorasyonda deri koltuk trendi

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda deri koltuk trendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0