Düşük maliyetle dekorasyon yenileme yolları

Evini yenilemek isteyenlere müjde! Artık dekorasyonunuzu düşük maliyetle yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. İşte düşük maliyetle dekorasyon yenileme yolları...

Evinizi yenilemek istiyorsanız, yüklü bir bütçe ayırmanıza gerek yok. Kendi yaratıcılığınızı kullanarak, dekorasyonunuzu düşük maliyetle yenileyebilirsiniz. Biraz hayal gücü ve birkaç tüyo sayesinde, evinize bambaşka bir hava katabilirsiniz. Sizler için düşük maliyetle dekorasyon yenileme yollarını araştırdık.

1. Duvar kağıtları zengin desen ve renk çeşitleriyle, evinizi yenilemenin en kolay yoludur. Düşük fiyatla ve neredeyse her yerde bulunan duvar kağıtlarından, istediğiniz deseni seçerek duvarlara modern bir hava katabilirsiniz.

2. Eski mobilyaları atmak yerine, onlara yeni bir görünüm kazandırmayı deneyebilirsiniz. Görüntüsünü beğenmediğiniz mobilyalara sprey boya, zımpara ve ufak bir tamiratla yepyeni ve vintage bir görünüm kazandırabilirsiniz.

3. Bitkiler evin canlı ve renkli görünmesini sağlayan en önemli etkenlerdir. Düşük fiyatlara sahip olabileceğiniz renk renk bitkilerle, evinize yeni bir görünüm katabilirsiniz.

4. Sehpa, kitaplıklar ve berjerler kolaylıkla yer değiştirebildiği için, evinizin yeni gibi görünmesine yardımcı olabilir. Odada eşyaların yerlerini değiştirerek odanızı hiç para harcamadan yenileyebilirsiniz.

5. Kullanmadığınız ya da çöpe gidecek eşyalarınızı kendi ellerinizle yepyeni mobilyalara dönüştürebilirsiniz. Örneğin; meyve kasalarından raf ve sehpa gibi konforlu ve estetik mobilyalar yaratabilirsiniz.

Sofranıza renk katacak pasta takımları

İLİŞKİLİ HABER

Sofranıza renk katacak pasta takımları
Sezonun en trend alyans modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trend alyans modelleri
En şık masa süslemeleri

İLİŞKİLİ HABER

En şık masa süslemeleri
2018 yılı duvar kağıdı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 yılı duvar kağıdı modelleri
Kanepe nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Kanepe nasıl seçilir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0