Etkileyici dekorasyon için 3 farklı renk paleti

Ev dekorasyonunda önemli bir yer kaplayan renkler sayesinde, evinize dikkat çeken bir görünüm katabilirsiniz. İşte etkileyici dekorasyon için 3 farklı renk paleti...

Eğer evinizde ve özellikle oturma odanızda etkileyici bir dekorasyon istiyorsanız, uyumlu renk paletlerini kullanabilirsiniz. Çünkü renkler, evde çarpıcı bir görünüm yaratmanın en kolay yoludur. Sizler için dekorasyonda etkileyici bir görünüm için 3 farklı renk paletini araştırdık.

Siyah, gri ve kırmızının uyumu modada olduğu gibi dekorasyonda da oldukça şık bir görünüm sağlıyor. Modern dekorasyonu sevenlerin evlerinde sıkça tercih ettiği bu renkleri, sizde kolayca evinizde kullanabilirsiniz. Örneğin gri oturma grubunuzun yastıklarını kırmızı, evdeki objeleri ise siyah tercih edebilirsiniz.

Koyu gri, lacivert ve toz pembe dekorasyonda birbirini tamamlayan nadir kombinlerdendir. Sizde bu uyumu sevdiyseniz evinizde kullanabilirsiniz. Örneğin koyu gri renkte aldığınız koltuklarınızı, lacivert yastıklar ve toz pembe perdelerle tamamlayabilirsiniz.

Eğer renkli ve eğlenceli bir dekorasyon istiyorsanız; yeşil, sarı ve grinin uyumu tam sizlere göre. Yaz aylarının geldiği düşünülünce de bu renkler evinize hem canlı hem de ferah bir görünüm katmanıza yardımcı olacaktır. Örneğin; duvarlarınızı, gri koltuk takımınızı yeşil ve berjer ya da objelerinizi sarı renkte seçebilirsiniz.

Mikrodalga fırın kurutmadan nasıl pişirir?

İLİŞKİLİ HABER

Mikrodalga fırın kurutmadan nasıl pişirir?
Sezonun en şık salon takımları

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en şık salon takımları
2018 yaz dekorasyon trendleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 yaz dekorasyon trendleri
Evde mat oje yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Evde mat oje yapımı
Sezonun en modern konsol modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en modern konsol modelleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0