Dekorasyonda 8 'yeni nesil' kuralı

Ev dekorasyonunuz kusursuz ve son trendlere uygun olsun istiyorsanız işte bilmeniz gereken yeni nesil pratik ve uygun çözümlü dekorasyon kuralları...

Yeni evlenecek yada evinizin dekorasyonunu tamamen değiştirecekseniz her dönemin modasına ayak uydurabilecek şıklıkta bir dekorasyona sahip olmanız için uymanız gereken 6 kuralı haberimizde bulabilirsiniz.

EN KULLANIŞLI MOBİLYA: DUVARLAR

Evinizin her alanını gösterişli mobilyalarla donatamayabilirsiniz ama her odanızda bulunan duvarlarınızı daha uygun fiyatlarla dekorasyonunuzun vazgeçilmez bir parçası haline getirebilirsiniz. Düz renkler, motifler ve hatta 3D duvar kağıtlarıyla duvarlarınızın her birini bambaşka bir alan haline dönüştürebilirsiniz.

YENİ ALMAK YERİNE ESKİYİ YENİLEYİN!

Dekorasyon trendleri arasında uzun yıllardır popülerliğini koruyan yeni almak yerine eskileri yenilemek, hem daha ekonomik hem de psikolojik açıdan daha rahatlatıcı bir yöntem. Eski eşyaların tekrar moda olması bir yana kullanmaya alışık olduğunuz ve sevdiğiniz eşyaları ister modaya ayak uydurmak için ister atmaya kıyamadığınız için kullanmaya devam edebilirsiniz. 

MİX& MATCH - KARIŞTIR& UYDUR

Klasik ve spor, yeni ve eski birbirinden farklı dönemlere ait eşyaları bir araya getirerek farklı desenlerin ve akımların kontrastından faydalanabilirsiniz. Uyumsuz olduğunu düşündüğünüz renklerin ve eşyaların bir arada yakalayacağı modern görüntüyü muhakkak denemelisiniz.

ÖNCELİĞİNİZ KONFORUNUZ OLSUN!

Şık mobilya eşittir rahatsız mobilya demek değildir. Evinizi dekore ederken asla rahatınızdan ödün vermemelisiniz. Mobilya ne kadar konforluysa o kadar tercih sebebi olmalı.

AZ EŞYA ÇOK DEKORASYON

Eğer evinizi yeniden döşüyor yada yeni evleniyorsanız sizin için en ideal dekorasyon mobilyalarınızı mümkün olduğunca az ama aynı zamanda almak. Yakın zamanda satın almak birbirine daha uyumlu mobilyalar almanızı sağlar. Bu sayede odanızda fazla gelecek eşyaları öngörebilirsiniz.

TEKNOLOJİ VE DEKORASYONUN BİRLEŞİMİ

Teknoloji belkide en çok dekorasyona yakıştı. Odanızı boyamak istediğinizde duvarınıza yakışacak rengi bile telefon uygulamaları sayesinde hiç yorulmadan kararlaştırabilirsiniz. Yapacağınız alışveriş öncesinde de tüm çeşitleri görüp kafanızda odanızı tasarladıktan sonra alışverişe başlayabilirsiniz. Bu sayede hem alışverişe çok zaman harcamaz hemde almak istediklerinizi en uyguna bulabileceğiniz yerleri önceden öğrenebilirsiniz.

Yemek yanınca neden rengi siyah olur?

İLİŞKİLİ HABER

Yemek yanınca neden rengi siyah olur?
En farklı home office dekorasyon örnekleri

İLİŞKİLİ HABER

En farklı home office dekorasyon örnekleri
Yer kaplamayan 9 ayakkabı saklama önerisi

İLİŞKİLİ HABER

Yer kaplamayan 9 ayakkabı saklama önerisi

BİR YORUM YAPIN 0