Shabby Chic dekorasyon trendi

Dünyanın tüm ülkelerinde yeni bir akım haline gelen Shabby Chic, ev dekorasyonda geçmiş yıllara ait objeler ile yapılıyor. Sizler için Shabby Chic dekorasyonunu araştırdık...

Temeli eski mobilya eşyalara dayanan Shabby Chic kelime anlamı olarak "salaş şık" yani dekorasyonun en şık halidir. Geçmişte kullanılan mobilyaların yeniden değerlendirilmesi adına başlatılan bu akım tüm dünyada trend haline geldi.

Kullanılmayacak durumda olan, kırık ve demode olan ürünleri tamir edip, boyayarak modern dekorasyona uyum sağlayan mobilyalar haline getiriliyor.

Lüks ve nostaljiyi bir arada bulunduran bu dekorasyon trendi, pastel tonları kullanılarak yapılır. Nane yeşilinden beje, beyazdan krem rengi tonlarına, gül kurusundan hardal sarısına, pembeden turkuaza bir çok pastel tonlarının bir arada bulunduğu dekorasyon trendi, modern hayata uyum sağlıyor.

Turşu yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Turşu yapmanın püf noktaları
Yiyeceklerin bozulup bozulmadığını gösteren 'Para testi'

İLİŞKİLİ HABER

Yiyeceklerin bozulup bozulmadığını gösteren 'Para testi'
Takım elbise modası

İLİŞKİLİ HABER

Takım elbise modası
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0