2018-19 modern dekoratif sobalar

Sobalı evler geçmişten günümüze kadar dayanmaktadır. Şu an günümüzde kombi ve merkezi ısınma sistemi olduğu kadar sobalı ev de bir o kadar fazladır. Son zamanda oldukça beğeni kazanan dekoratif soba modellerini "Yasemin.com"ekibi olarak sizlere sunuyoruz.

Sobalı evlerin görünümü de havası da bir başka oluyor. Yakması ve yakmak için odun toplaması derken oldukça zahmetli olan bir ısınma sistemiyken son zamanlarda gelen dekoratif sobalar ile teknoloji bir sisteme daha kolaylık getiriyor. "Yasemin.com"ekibi olarak yeni dekoratif modern soba modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.

İşte, 2018-19 dekoratif sobaları ...

- Evinizdeki pastel renklerle uyumlu gidecek siyah portatif modern bir sobayı evinize monte ederek sedir görünümlü bir koltuk ile kombin yaparsanız rustik bir görünüm sağlayabilirsiniz.

- Çatı katları için en ideal seçim olan bu dikdörtgen soba modeli evinizi hem şık gösterecek hem de alan açısından sıkıntı yaşamayacağınız bir model olarak değerlendirebilirsiniz.

- Salonun ortasına koyacağınız modern sobanız hem ısıyı daha iyi almanızı sağlayacak hem de muhteşem dekoratif görüntü ile salona şık bir görünüm katacak.

- Duvara yapışmalı bu soba oldukça odanızda oldukça estetik duracak. Dumanı dışarı vermesinden dolayı sağlık açısından da oldukça iyi olan bu model ideal tercihiniz olabilir. Beyaz koltuk takımları ve modern soba modeli ile odanızda harika bir uyum oluşturabilirsiniz.

İŞTE, DEKORATİF SOBA MODELLERİ

Retro ev dekorasyonu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Retro ev dekorasyonu nasıl yapılır?
Dünyaca ünlü vitrin tasarımları

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü vitrin tasarımları

BİR YORUM YAPIN 0