Dekoratif çamaşır düzenleme fikirleri

Kıyafetleri düzenlenme sırasında rahat kullanımın haricinde görsel ve estetik duruşudur. Kartela uzmanlarımızdan aldığımız yardımlarla sizlere çamaşır düzenleme fikirlerini tasarladık.

Oda düzeni sağlamak için çamaşır düzenine ayrıca dikkat etmeniz gerekir ve bununla beraber dekoratif  duruşa destek veren düzenlemeleri de sağlayabilirsiniz. "Yasemin.com" olarak sizlere çamaşır düzenlemeleri ile alakalı fikirler paylaşacağız.

Tavsiye edilen çamaşır düzenleme fikirleri:

- Kapalı bir dolap yerine her zaman açık dolapları tercih ediniz. Hem kıyafetlerin hava almasını sağlar hem de bazı kokuları içeride hapsetmez. Bununla beraber rengarenk kıyafetlerinizi değişik katlama şekilleri ile dekoratif bir duruş sağlayabilirsiniz.

- Çamaşır makinesi bölümüne dekoratif bir dolap monte ettirebilirsiniz. Duvarları istediğiniz renge boyayarak daha estetik bir duruş verebilirsiniz. Aynı zamanda bütün temizlik malzemelerini bir arada tutabilir ve çamaşır düzenini bu yolla sağlayabilirsiniz.

- Kirli olan çamaşırlarınızı etrafa atıp çirkin bir görüntüye neden olmaktansa birden fazla dekoratif kirli sepetleri alarak evinizin çeşitli yerlerinde kullanabilirsiniz.

- Eğer çamaşırları katlamak için geniş bir alana sahip değilseniz çamaşır makinesinin üzerini boş bırakınız  ve çamaşırlarınızı katlamak için masa görevi görmesini sağlayınız. Çamaşır katlamanız bittikten sonra katlanılan yüz ve banyo havlularını duvar rengine uyumlu  seçerek makinenin üzerine koyarsanız hem dekoratif bir görünüm vermiş olabilir hem de bir sonraki kullanım için  temiz çamaşır hazır edebilirsiniz. 

- Çamaşırlarınız çok kalabalıksa mevsimlere göre ayırıp başka bir yere saklamak üzere koyarsanız hem görüntü çirkinliği olmayacak hem de siz bu düzen ile rahatlamış olacaksınız.

Kırmızı renk burgu örgüsü nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı renk burgu örgüsü nasıl yapılır?
Dekorasyonda kırmızının kullanım alanları

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda kırmızının kullanım alanları

BİR YORUM YAPIN 0