Minimalist ev dekorasyon önerileri

Ev dekorasyonundaki şık mobilyalar, kalın perde modelleri, nostalji stilinde avizeler ve zengin lambader gibi aksesuarlarla farklı bir görünüm sularına bırakıyor.

Alışılagelmiş sistemlerin modern şekillerde revize edilip ev dekorasyonu için servis edildiği Minimalist modelleri  sizler için derledik.

İlginizi çekecek Minimalist modeller:

- Minimalist bir dekoratif salon için ilginç aksesuarları bir arada tutmanız gerekebilir. Bu tarz esasında dar alanlar için oldukça konforlu bir tercih olabilir.

-  Aydınlatma için şık avize modelleri, LED  ışıklar kullanabilirsiniz. Dekoratif duran orta sehpa veya estetik duruşu olan bir sandalye ile ortama canlılık katabilirsiniz.

- Minimalist ev dekorasyonunda kendini gösteren en önemli ayrıntı olarak kullanılan eşyalar renkli puflardır. Birbirine zıt renkte puf  seçenekleri ile eklektik dekorasyonu da aynı zamanda evinize taşıyabilirsiniz.

- Minimalist dekorasyona süet kanepeler harika uyum sağlayabilir. Süet oturma gruplarına karşı alerjik reaksiyona gösteriyorsanız, rengarenk olmayan ve düz renkli bir kanepe veya koltuk takımı ile kombin oluşturabilirsiniz.

Ev dekorasyonunu ışıltılı yapmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunu ışıltılı yapmanın yolları

BİR YORUM YAPIN 0