Her bütçeye uygun dekorasyon önerileri

Yeni trend mobilyaların maliyetlerinin arttığı dönemlerde düşük bütçeli dekor seçimleri evinizin görselliğine yardımcı bir destek olabilir. B planına ihtiyacınız olabilir. Düşük bütçeye uygun dekor seçimi nasıl olmalıdır? Ekonomik ve ucuz dekor seçenekleri nelerdir?

Bütçenizi zorlamadan zevkinizi salona, mutfağa, yatak odasına ve banyonuza taşımanız sandığınızdan da kolay olabilir. Görsel tasarım seçenekleriyle dolu birbirinden ilgi çekici ve düzgün bakımla uzun ömürlü olabilecek mobilyaları ilk tercih sırasına koyabilirsiniz. Bütçeye uygun olabilen dekorlar hangileridir? Düşük bütçeli mobilyalar ve ev eşyaları nelerdir? Nasıl kombin edilir? Haberin detayları için içeriğe göz atınız.

İngiliz banyo modeli

İngiliz banyo modeli

DÜŞÜK BÜTÇELİ DEKOR ÖNERİLERİ

Salon dekoru

Salon dekoru

- Salon için Chester ya da berjer koltukların moda olduğu zamanlarda siz de ikinci el koltuğunuzu modifiye ederek o koltuk modeline getirebiliriz. Koltuk kaplama kullanabilir veya berjer koltuklar için kullanılan retro renkli bir koltuk kumaşı elde edebilirsiniz.

Yatak odası

Yatak odası

- Yatak odası için duvarınızı çoklu çerçeve dekorasyonu örneklerinden yararlanarak dekore edebilir ilgi çekici aksesuarla süsleyebilirsiniz. Yatak odasında yatağın görselliği haricinde çerçeve ve aksesuarlar dekor bütünlüğünü oluşturan objeler olacaktır.

Mutfak hasır kullanımı

Mutfak hasır kullanımı

- Mutfak için belirli aralıklarla boyama yapmayı unutmayınız. Duvarlarının temiz olması her zaman mutfağın görselliğine olumlu katkı sağlayacaktır. Hasır modasını mutfağınıza uyarlayabilirsiniz. Rustik görünümdeki mutfaklar hem bütçeye uygun hem de uzun ömürlü kullanıma sahip olabilir.

Banyo dekor örneği

Banyo dekor örneği

- Banyo için peluş kilimleri kullanabilir sevimli ve sıcak bir dekor havası katabilirsiniz. Havlu ve bornoz seçimlerine dikkat ederek kombin bütünlüğünü sağlayabilirsiniz. Banyo konseptinde eklektik dekorasyonu yansıtırsanız, bu dekoru oldukça uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Banyo iç mekanı koyu renk ise eşyalarınızı açık renk, iç mekan açık ise eşyalarınızı koyu renkler ile kombin yaparak eklektik tarzını yakalayabilirsiniz.

Paleo taş devri diyeti nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Paleo taş devri diyeti nasıl yapılır?
2019 abajur modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 abajur modelleri
2019 aynalı dresuar modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 aynalı dresuar modelleri

BİR YORUM YAPIN 0