Ev sauna modelleri

Günlük yaşamda oldukça sık kullanılan Saunaların, İskandinavya’da keşfedilip Finlandiya’da şu anki halini aldığı bilinmektedir. Yasemin.com ile Fin Hamamı adıyla bilinen saunaları evinize taşıyoruz. İşte, birbirinden göz alıcı ve düşük bütçeli ev sauna modelleri...

Saunaların en belirgin özellikleri dinlenme ve rahatlama amaçlı kullanım içindir. Bunun yanı sıra çok fazla terleme yaptığı için kilo verdirdiği de bilinmektedir. Yalnızca sauna merkezlerine giderek saunanın faydalarından yararlamak yerine,evde banyonun bir köşesinde veya çatı katı gibi yerlerde kullanımını düşünebilirsiniz. Düşük bütçeli ev sauna modelleri nasıl olmalıdır? Ev sauna modelleri hakkında her şey haberimizin içeriğinde...

Ev sauna modelleri

Ev sauna modelleri

EV SAUNA MODELLERİ

Ev sauna modelleri

Ev sauna modelleri

- Banyoda geniş bir alana sahipseniz, kolon dekoru kullanarak alanı ikiye bölebilirsiniz. Saunanın taba rengine uygun renkte bir perde kullanabilirsiniz. Bu görselliği daha hoş bir görünüme ulaştıracaktır.

Ev sauna modelleri

Ev sauna modelleri

- Banyonuzdaki duşakabini saunaya dönüştürebilirsiniz. Bu sayede estetik küçük bir sauna alanına sahip olabilirsiniz. Dekorun rengine uyumlu hasır sandalye kullanabilirsiniz. Saunaya özel bölüme arka plan tercihi olarak ahşap duvar kağıdı kombini oluşturabilirsiniz.

Ev sauna modeli çatı katı

Ev sauna modeli çatı katı

- Sauna dekorasyonuna en ideal bir diğer seçim ise çatı katına dekore edilen sauna modelleridir. Çatı katını değerlendirmek için sauna alanı olarak kullanabilirsiniz. Yer zeminini beyaz mermer seçerseniz camekanlı ahşap sauna dizaynını ön planda tutabilirsiniz.

Evde hangi eşyalar yangına neden olur?

İLİŞKİLİ HABER

Evde hangi eşyalar yangına neden olur?

BİR YORUM YAPIN 0