Genç kız odalarına özel oda dekorasyonu önerileri

Günlerinizi tamamen evlerinizde geçirdiğiniz bu dönemi, odalarınızı yeniden dekore ederek verimli hale getirebilirsiniz. Bu dönemde özellikle genç kız odaları için birçok dekorasyon önerisi mevcut oluyor ve bir genç kız odasına farklı stiller kazandırmayı sağlıyor. Peki bir genç kız odasına farklılık katacak olan stil ve dekoratif parçalar nelerdir? Sizler için derledik.

Genç kızlar odaları için bir dekorasyon değişikliğine gidileceği zaman, her genç kız tarafından beğeni toplayan tarz ve renkleri odaya uygulamak önceliğiniz olmalı. Her ne kadar genç kız deyince akla pembe ve tonları gelse de, mor, yeşil, kırmızı ve ahşap rengi tonlar da genç kız odaları için ideal renkler arasında yer alıyor. Mobilyalar konusunda yeni sezonda işlevsellik üzerine dizayn ediliyor. Yatak ve çalışma masasının tek bir parça halinde üretilip alandan kazanma fikri, bu tarz işlevsel dekorasyonlar için örnek oluyor. Özellikle küçük odaya sahip genç kızlar için bu ideal bir dekorasyon olacaktır. Çalışma masası üzerine yatak şeklindeki bir ranza sayesinde, çalışma masasının geleceği alana makyaj masası veya etejer getirilebilir.

Dekorasyon konusundaki yeni tarzlardan biri de ton sür ton oluyor. Yatak başlığı, çalışma ve makyaj masası, dolap, halı ve etejer gibi bir odada bulunan tüm parçalar, tek renk üzerine kurularak bir renk hakimiyeti oluşturulur. Bu tarz bir dekorasyonda daha çok pembe ve beyaz gibi soft, açık renkler tercih edilir. Canlılık ise aksesuar ve aydınlatma ile sağlanır.

GENÇ KIZ ODALARINA ÖZEL DEKORATİF ÜRÜNLER

Genç bir hanım olarak odanızı en şık şekilde görmek istersiniz. En güzel parçalar ve modellerle istediğiniz dekorasyonu ve stili yapmak da önceliğinizdir. Peki bunu nasıl başarabilirsiniz? Bir genç kız odasında nasıl parçalar kullanıp, odanızın temasına uygun dekoratif ürünler kullanabilirsiniz? Sizler için  bir genç kız odasına özel fark katacak olan dekoratif parçaları derledik:

TABLOLAR

Tablo modeli

Tablo modeli

Duvarlara canlılık katacak olan en önemli şey kullanacağınız dekorasyon stilidir. Nitekim tablolar da bu amaç için en uygun dekoratif ürünler. Farklı boyut ve tasarımlardaki tablolar, bulunduğunuz odaya renk ve canlılık katacak.

RAFLAR

Raf modelleri

Raf modelleri

Her şeyi yatağınızın başındaki komidine ya da dolabınızın içerisinde kalmış boş alanlara sıkıştırmak zorunda değilsiniz. Kitaplarınız, biblolarınız, dergileriniz bu raf üzerinde yer alabilir. Sizler de istediklerinize kolaylıkla ulaşırsınız.

AYNALAR

Ayna modelleri

Ayna modelleri

Aynalar sayesinde odanızdaki derinlik algısı daha çok artar. Ayrıca çerçeveli, büyük ya da masa aynası fark etmez, isterseniz sizler de aynalarınıza istediğiniz dokunuşları sergileyebilirsiniz.

TEKLİ KOLTUKLAR

Koltuk modelleri

Koltuk modelleri

Salonda oturmak istemiyorum, odamda vakit geçirmek istiyorum diyorsanız bu tarz küçük tekli koltuklar işinizi görecek ve odanıza kendi kimliğinizi kazandırmanıza yardımcı olacaktır. 

DEKORATİF SÜSLER

Dekorasyon malzemeleri

Dekorasyon malzemeleri

Raflarınızın üzerinde bulundurabileceğiniz, kendi kimliğinizi yansıtabileceğiniz süs eşyaları da odanıza çok yakışacaktır.

Kum saati vücut tipine sahip olan kadınlar nasıl giyinmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Kum saati vücut tipine sahip olan kadınlar nasıl giyinmeli?

BİR YORUM YAPIN 0