Giyinme odaları için dekorasyon önerileri

Giyinme, makyaj yapma vb. işlemlerinizi gerçekleştirdiğiniz, yatak odalarınızın ek bir parçası olarak da kabul edilen giyinme odaları için, birbirinden farklı dekorasyon önerileri bulunur. Bu öneriler tarzınızı yansıtmanızda ve daha kullanışlı bir giyinme odası oluşturmanızda da yardımcı olur. İşte giyinme dekorasyonunda bilinmesi gereken tüm detaylar!

Günümüz yaşam standartlarında giyinme ve makyaj gibi işlemlerinizi artık yatak odalarınızda değil, giyinme odası adını verdiğiniz mekanlarda gerçekleştirirsiniz. Bu hem yatak odalarınızı daha rahat dekore etmenizi sağlar hem de sizlere daha kolay bir hazırlanma süreci geçirme imkanı sunar. Sizler için oldukça basit bir şekilde uygulayabileceğiniz; giyinme odalarınız adına en kullanışlı dekorasyon önerilerini derledik. Giyinme odaları nasıl düzenlenir? Raflar nasıl dekore edilir? Çanta ve ayakkabılar nasıl dizilir? Son dönemin trend askı modası nedir? Bunlar gibi, Google üzerinde sıklıkla aratılan pek çok sorunun cevabı, içeriğimiz içerisinde.

GİYİNME ODALARI NASIL DÜZENLENİR?

Çoğunlukla yatak odasının hemen yanında bulunan odaları tercih ettiğimiz bu mekanlar, odanın boy ve en ölçümlerine göre dekore edilir. Eminiz bu öneriler tarzınızı yansıtmanızda da etkili olacaktır. Öyleyse detaylara geçmekte fayda var!

giyinme odası düzeni

giyinme odası düzeni

Ayakkabılarınızı en sık kullandıklarınızı daha rahat ulaşılabilir yere koymak suretiyle, düzenli bir şekilde dizebileceğiniz bir dolap tercih edebilirsiniz. Bu dolaplarda boya değil ene önem vermenizde fayda var. Konum olarak da odanın en köşe kısmını seçebilirsiniz.

giyinme odası fikirleri

giyinme odası fikirleri

Yeni dönem için en bilinen trendlerden biri de açık askı stilidir. Odayı boydan boya kaplayan bir dolap yerine mağazalarda da gördüğünüz şekilde, bir askılık tercih edip kıyafetlerinizi buraya asabilirsiniz. Ya da sadece o sezon giyeceğiniz elbiseleri asıp kullanmadığınız kıyafetleri, bazanızın altında saklayabilirsiniz.

yatak arkası giyinme odası

yatak arkası giyinme odası

Bunu aynı zamanda duvar askılığınıza şapka, çanta ve fular tarzı parçalarınızı asmak için de deneyimleyebilirsiniz. Uzun bir ayna ve küçük fazla yer kaplamayan tekli dolapları da bu askıların yanında konumlandırabilirsiniz.

ünlülerin giyinme odaları

ünlülerin giyinme odaları

Çekmece içlerini içerisine yaptıracağınız raf bölmeleriyle doğru ve pratik kullanmanız mümkün. Her bir gözü, takı parçalarınız, saatleriniz ve gözlükleriniz için kullanabilirsiniz. Böylelikle masalarınıza takı kutusu vb. şeyler koymaz, sizler de yer tasarrufu sağlamış olursunuz.

Kısa boylu, minyon tipli kadınlar nasıl giyinmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Kısa boylu, minyon tipli kadınlar nasıl giyinmeli?

BİR YORUM YAPIN 0